Dan Petrescu Cristiano Ronaldo Lionel Messi Fotbal extern

Cine este fotbalistul preferat al lui Dan Petrescu: „Știu că se vor supăra mulți”

Antrenorul CFR-ului a vorbit despre Campionatul Mondial din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 21:29
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 21:26
Din articol

Dan Petrescu și-a expus părerea cu privire la Lionel Messi, evidențiind faptul că, pentru el, starul argentinian este cel mai bun fotbalist din lume, iar Cristiano Ronaldo își face loc doar în primii trei!

Totodată, antrenorul CFR-ului a specificat că își dorește o finală între Argentina și Portugalia, însă, realist vorbind, nu crede că cele două vor ajunge să se dueleze una împotriva celeilalte.


„Nu îi va fi ușor (n.r. lui Messi). În sferturi are Olanda. Apoi o să fie și Brazilia. Eu mi-aș dori să fie Messi și Ronaldo în finală. Ar merita pentru ce carieră au făcut. Pentru mine, Messi va rămâne, am spus-o și o voi spune, cel mai mare jucător din istoria fotbalului.

Știu că se vor supăra mulți. În opinia mea, a fost mai mare decât Maradona, pentru cariera pe care a avut-o. O carieră fantastică, 1000 de goluri, 1000 de meciuri, plus că a jucat la un nivel maxim non-stop.

Mie mi se pare cel mai mare jucător din istoria fotbalului, iar Ronaldo, la fel, cred că trebuie să fie în primii trei, în istoria fotbalului, pentru profesionalismul lui. Mi-ar plăcea mult o finală Argentina - Portugalia, dar nu cred”, a spus Dan Petrescu la o conferință de presă.

Mondialul din Qatar

Olanda - SUA (3-1), Argentina - Australia (2-1), Japonia - Croația, Brazilia - Coreea de Sud, Anglia - Senegal (3-0), Franța - Polonia (4-1), Maroc - Spania și Portugalia - Elveția sunt meciurile de la CM 2022 din optimi.

Olanda, Anglia, Argentina, Franța, Japonia, Maroc, Brazilia și Portugalia sunt naționalele care au reușit să se califice în optimile de finală ale Mondialului de pe prima poziție.

Qatar este prima națională care găzduiește un Campionat Mondial și pierde toate meciurile din grupă. Qatarezii au strâns un golaveraj de -6, marcând un singur gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!