Kante Jorginho Kevin De Bruyne Fotbal extern Cele trei staruri nominalizate de UEFA pentru titul de cel mai bun fotbalist al anului

Cele trei staruri nominalizate de UEFA pentru titlul de cel mai bun fotbalist al anului 

Pentru trofeul de cel mai bun antrenor, au fost selectaţi Thomas Tuchel (Chelsea), Roberto Mancini (selecţionerul Italiei) şi Pep Guardiola (Manchester City).

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 21:15
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 23:03

Mijlocaşii N'Golo Kante, Jorginho şi Kevin De Bruyne au fost nominalizaţi pentru titlul de cel mai bun fotbalist european al anului, ce va fi decernat de UEFA pe 26 august la Istanbul, a anunţat joi această organizaţie.

Kante şi Jorginho sunt colegi la Chelsea, cu care au câştigat Liga Campionilor, francezul fiind desemnat cel mai bun jucător al finalei, aşa cum s-a întâmplat şi după cele două meciuri ale echipei sale din semifinale.

Jorginho a câştigat în sezonul trecut şi Campionatul European cu Italia, în timp ce belgianul De Bruyne a avut evoluţii de excepţie pentru Manchester City, cu care a terminat învingător în Premier League şi a disputat finala Ligii Campionilor.

Unul dintre aceşti trei jucători, desemnaţi de o comisie alcătuită din antrenori şi ziarişti, va fi recompensat pe 26 august cu ocazia ceremoniei tragerii la sorţi a Ligii Campionilor, la Istanbul, şi îi va urma polonezului Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Premiul pentru cea mai bună jucătoare UEFA a anului va fi înmânat unei componente a echipei FC Barcelona, câştigătoare a Ligii Campionilor: Jennifer Hermoso, Lieke Martens şi Alexia Putellas au fost nominalizate pentru această distincţie.

Pentru trofeul de cel mai bun antrenor, au fost selectaţi Thomas Tuchel (Chelsea), Roberto Mancini (selecţionerul Italiei) şi Pep Guardiola (Manchester City).

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!