Marius Sumudica Adem Buyuk Sivasspor Super Lig Yeni Malatyaspor Fotbal extern

Ce a făcut Malatyaspor la primul meci după plecarea lui Șumudică. Antrenor interimar este atacantul-vedetă de la echipă

Tehnicianul român a fost demis în urmă cu o săptămână de la gruparea care ocupă ultimul loc în campionatul Turciei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 14:49
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 14:52

Pregătită de antrenorul-jucător Adem Buyuk după plecarea recentă a lui Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor a disputat în această după-amiază primul meci de la demiterea antrenorului român.

Foștii elevi ai lui Șumi au condus cu 1-0 în deplasarea de la Sivasspor (gol Kenan Ozer, în minutul 31), însă rezultatul final le-a fost unul defavorabil. 

Gazdele au revenit în repriza secundă și, prin reușitele lui Olarenwaju Kayode (52) și Faycal Fajr (70), au câștigat cele trei puncte.

Interimarul Adem Buyuk a jucat la Galatasaray și în naționala Turciei

După acest 1-2 cu Sivasspor, Yeni Malatyaspor rămâne pe ultimul loc în clasamentul din Super Lig și se află în căutarea unui nou antrenor. 

Interimar este atacantul-vedetă de la echipă Adem Buyuk (34 de ani), fotbalist cu selecții în naționala Turciei transferat de la Galatasaray.

Marius Șumudică a fost demis pe 7 februarie, împreună cu el plecând și secunzii Cristian Petre și Gabriel Mărgărit.

Șumudică, acuzat de fostul translator de abuzuri verbale și sexuale asupra jucătorilor

În aceeași zi, antrenorul român a fost acuzat de fostul translator că și-ar fi abuzat verbal și sexual jucătorii.

"E un om care mă atacă de doi ani de zile pentru că n-am putut să-l iau translator. Mă atacă în toate felurile, n-am ce să comentez. I-am abuzat verbal și sexual? Pe jucătorii mei? (n.r - râde) Mie îmi plac fetele, mă, frate! Eu am familie. Nu apărea până acum vreun jucător? Cum să abuzez sexual jucătorii? Doamne! E treaba fiecăruia, își asumă.

Mi-e și scârbă să-l dau în judecată. Nici n-am cum, asta ar trebui să o fac în Turcia. Totul se întâmplă acum, după ce am plecat eu de acolo. 

”Nu l-am luat cu mine și de atunci mă atacă”

E un fost translator, care m-a atacat tot timpul. Nu l-am luat cu mine și de atunci mă atacă din toate punctele de vedere. M-a și bufnit râsul când am citit.

În ceea ce privește agresarea verbală, sexuală, se ajunge prea departe, pentru că mie nu îmi plac băieții. Mie îmi plac fetele, drept dovadă că am doi copii", a spus Marius Șumudică pentru sport.ro.

Modifică setările cookies