Caz socant in fotbal! Doi jucatori au fost rapiti in plina zi! Rapitorii au contactat familiile fotbalistilor! Ce recompensa au cerut

Nigeria Fotbal extern Caz socant in fotbal! Doi jucatori au fost rapiti in plina zi! Rapitorii au contactat familiile fotbalistilor! Ce recompensa au cerut
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Martie 2020, 15:13
Data actualizarii: Marti 24 Martie 2020, 15:17

Jucatorii au fost rapiti in timp ce se aflau la bordul unui automobil.

Fotbalistii nigerieni Dayo Ojo de la Enyimba si Benjamin Iluyomade de la Avia Comets au fost rapiti duminica in timp ce circlau la bordul unui automobil pe autostrada Benin-Owo din Nigeria, anunta premiumtimesng.com. In masina se mai afla si Emmanuel James, coechipierul lui Ojo, insa acesta a reusit sa scape. 

In timp ce autoritatile incercau sa ii gaseasca pe cei 2, rapitorii au luat legatura cu familiile fotbalistilor si au formulat anumite cereri. Conform sursei citate, rapitorii au cerut in prima faza 250 000 de euro, insa familiile fotbalistilor le-au explicat ca nu pot strange o asemenea suma. Ulterior, rapitorii au cerut 50 000 de euro. 

Dayo Ojo, unul dintre jucatorii rapiti, a evoluat de 5 ori pentru natioanal tarii sale. El a facut parte inclusiv din echipa care in 2018 a ajuns pana in finala Cupei Africii pe Natiuni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!