Nigeria Campionatul Mondial Rusia Campionate externe

Halucinant! Fotbalisti din Nigeria, ramasi BLOCATI in Rusia dupa Mondial din cauza unei escrocherii! Supravietuiesc doar cu mila localnicilor

Victimele escrocheriei se tem sa-si dezvaluie numele in Rusia!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019, 12:17
Data actualizarii: Joi 28 Februarie 2019, 12:20

Un grup de fotbalisti din Nigeria este blocat de mai bine de jumatate de an in Rusia dupa ce au ajuns in tara care a organizat Campionatul Mondial printr-un sistem de acordare gratuita a vizelor. Peste 5.500 de straini au ajuns in Rusia prin acest sistem, insa 200 de nigerieni au fost blocati in sudul tarii din cauza unei escrocherii legata de biletele de revenire in Nigeria.

Conform NGO, o organizatie bazata pe voluntariat care a fost creata pentru a ajuta victimele sclaviei sexuale si economice, 10 nigerieni se afla la Sochi in continuare. Lor le-a fost promis un contract cu o echipa de fotbal locala de catre un barbat care s-a prezentat ca fiind un agent. Acesta a disparut dupa ce a primit un comision de 500 de dolari de la fiecare dintre jucatori.

"Soarta lor ramane neclara. Daca incearca sa faca plangere la politie, ei vor fi arestati pentru ca au incalcat legea imigrarii. Apoi ar urma o audiere, o amenda mare, detentie si deportare" dezvaluie cei de la NGO. Acestia mai spus ca fotbalistii s-au adresat consulatului Nigeriei din Rusia insa nu au primit vreun ajutor.

Cei 10 barbati supravietuiesc din mila localnicilor care ii hranesc si le ofera cazare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!