Fotbal extern

Bucătarul lui Ronaldo a dezvăluit secretele superstarului portughez: „Trebuie să ai grijă ca de un Ferrari!”

Cristiano Ronaldo (36 ani) se află într-o formă fizică de invidiat. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 11:15
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 11:17

Superstarul portughez este cunoscut pentru strictețea cu care se antrenează și modul în care are grijă de corpul său. Alimentația este unul dintre cei mai importanti piloni din viața unui sportiv, iar Cristiano Ronaldo nu se lasă mai prejos nici la acest capitol. 

De-a lungul timpului subiectul alimentației sale a fost constant abordat, vorbindu-se despre ceea ce alege să mănânce sau despre alimentele la care renunță pentru a se menține în formă fizică. Giorgio Barone, bucătarul personal al lui Ronaldo în perioada petrecută la Juventus, a dezvăluit care este diaeta pe care o urmează fotbalistul. 

  • Cristiano Ronaldo

„Trebuie să ai grijă ca de un Ferrari!”
 

„Trebuie să ai grijă de corp ca și când ai avea grijă de un Ferrari”, susține bucătarul, dezvăluind care sunt lucrurile de care trebuia să țină cont în momentul în care îi pregătea mâncarea. 

Primul lucru pe care bucătarul îl menționează este faptul că alimentele utilizate pentru Ronaldo, pentru a menține o dietă echilibrată nu sunt scumpe. Cel mai important este ca ele să fie „sănătoase, accesibile, organice și naturale: pește, pui, vită, ouă, avocado și orez negru”, scrie cotidianul SPORT

Un alt punct evidențiat în dieta lui Cristiano Ronaldo este faptul că Barone gătea cu ulei de cocos, datorită proprietăților pe care le are și pentru că favorizează digestia și întărește sistemul imunitar. Iar cel mai important lucru, ajută la arderea grăsimilor de pe abdomen. 

Bucătarul evidențiază și importanța hidratării, iar Cristiano Ronaldo nu se desparte de apa purificată, pe care o are în apropierea sa de fiecare dată, complementând antrenamentele fizice intense. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies