Bozhidar Chorbadzhiyski Diosgyori VTK FCSB TSKA Sofia Widzew Lodz Fotbal extern

OFICIAL Bozhidar Chorbadzhiyski, fostul fundaș central al lui FCSB, a semnat cu noua echipă! ”Nu promit că voi învăța limba, e dificilă”

Internaționalul bulgar nu a convins la clubul lui Gigi Becali, pentru care a evoluat doar în patru partide.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2023, 09:36
Data actualizarii: Joi 22 Iunie 2023, 09:38

Bozhidar Chorbadzhiyski (27 de ani), fundașul central bulgar care a jucat 4 meciuri la FCSB în 2019, când a fost împrumutat de la ȚSKA Sofia, s-a transferat zilele trecute de la Widzew Lodz din Ekstraklasa la Diosgyori VTK, nou-promovată în prima ligă din Ungaria.

”Mi s-a prezentat imaginea unui club ambițios și am venit aici pentru a-mi folosi experiența pentru a ajuta DVTK să obțină un loc stabil în prima ligă.

Aș vrea să mă acomodez cât mai repede posibil. Am învățat poloneza într-un an, nu pot promite același lucru cu maghiara, pentru că văd deja cât de dificilă este”, a declarat internaționalul bulgar (11 selecții) pentru site-ul oficial al clubului maghiar.

Chorbadzhiyski: ”Fotbalul românesc nu mi-a plăcut, nu am vrut să merg acolo”

”Am fost doar împrumutat (n.r. - la FCSB), ceea ce a înrăutăţit situaţa. Când era totul bine, nu puteam juca deoarece FCSB trebuia să plătească celor de la ȚSKA Sofia pentru prezenţa mea.

De aceea am tot ”contabilizat” accidentări şi suspendări. Sincer, nu am vrut să merg acolo, dar clubul a decis să profite de ofertă şi asta a fost singura opţiune, din păcate.

În plus, fotbalul românesc nu mi-a plăcut. Fotbalul românesc este ciudat. În ce altă ţară eşti suspendat la trei cartonaşe galbene?

Iar modul în care sunt conduse cluburile este unul atipic. Am înţeles că jucam în Europa League şi campionat, dar să ai 30 de jucători în lot nu este normal”, declara bulgarul anul trecut, pentru sport.tvp.pl.

La FCSB, Bozhidar Chorbadzhiyski a jucat trei partide în Liga 1 și una în Cupa României.

Foto: Diosgyori VTK, Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!