Bari a luat decizia finală în cazul lui Malcom Edjouma, împrumutat de la FCSB

bari FCSB Malcom Edjouma Fotbal extern Malcom Edjouma / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Decembrie 2023, 16:15
Data actualizarii: Sambata 09 Decembrie 2023, 16:15

Malcom Edjouma (27 de ani) este împrumutat de FCSB la Bari, în liga a doua din Italia, unde a prins puține minute în prima parte a acestui sezon.

Bari a plătit 200.000 de euro pentru a-l împrumuta pe Edjouma, iar formația italiană îl poate transfera definitiv la finalul sezonului în schimbul sumei de 600.000 de euro. Având în vedere problemele de adaptare ale mijlocașului francez, în presă au apărut informații potrivit cărora Bari l-ar putea trimite pe Edjouma înapoi la FCSB încă din ianuarie, însă varianta este infirmată de antrenor.

Bari anunță că Edjouma nu pleacă în ianuarie

Pasquale Marino, tehnicianul lui Bari, anunță că Edjouma face progrese și va avea șansa să joace mai mult. Antrenorul italian spune că francezul nu va pleca de la clubul din Serie B în această iarnă.

"Edjouma se îmbunătățește și va începe să joace. L-am văzut schimbat în ultima jumătate de lună, începe să ne înțeleagă stilul de joc. Intensitatea de la antrenamente e diferită, dar începe să se îmbunătățească și este la același nivel cu ceilalți jucători.

Acum poate deveni titular sau poate intra pe parcursul jocului. Anterior a avut nevoie un timp de adaptare la campionat, dar acum e bine. Cu siguranță nu va pleca în ianuarie. L-am adus aici și cred că ne poate fi de folos", a spus Pasquale Marino, la ultima conferință de presă a lui Bari.

Sosit în august la Bari, Edjouma a fost folosit în șase meciuri la Bari, însă o singură dată a fost titular. Fotbalistul născut la Toulouse a strâns în total doar 109 minute pe teren.

După 15 etape, Bari ocupă locul 12 în Serie B, cu 18 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!