Fotbal extern

Bale cere excluderea Ungariei din preliminariile Cupei Mondiale: ”Cred că asta ar elimina rasismul!”

Fanii naționalei Ungariei sunt puternic contestați de toată lumea fotbalului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 21:37
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 22:58

În timpul duelului dintre Ungaria și Anglia, pierdut de vecinii noștri cu 4-0, la ei acasă, suporterii prezenți pe stadion au avut scandări rasiste la adresa fotbaliștilor de culoare din tabăra finalistei Campionatului European din această vară.

Drept urmare, Ungaria va juca fără spectatori următoarele trei meciuri de pe teren propriu. Totuși, Gareth Bale, fotbalistul lui Real Madrid, crede că este prea puțin și cere ca echipa Ungariei să fie exclusă din preliminariile Cupei Mondiale.

  • Superstarul lui Real Madrid care cere excluderea Ungariei din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar:  Cred că asta ar elimina rasismul din prima!

”Trebuie luate măsuri pentru a opri asta. Cel mai ușor ar fi să interzici fanii pe stadion, dar dacă ei continuă să facă asta, ceea ce pare că se întâmplă, atunci interzici țara din competiții! Cred că asta ar elimina rasismul din prima. 

Dacă țara respectivă continuă să facă astfel de gesturi oribile, atunci poate cel mai bine ar fi să scapi de ea, să dictezi o suspendare și poate așa se vor învăța minte.

Este frustrant. Nu știu de ce aceste investigații durează atât de mult, când e clar cum stă treaba.

Sunt complet pentru. Calificările sunt importante, dar astfel de lucruri contează mult mai mult decât fotbalul. Dacă ni s-ar întâmpla nouă și am decide să părăsim terenul, pentru că nu am simți că suntem protejați sau tratați în modul corect - dacă singura cale ar fi să ieși de pe teren - atunci da, aș fi complet pentru”, a spus Bale, pentru BBC.

CITESTE SI

Modifică setările cookies