Liga 1

Mureșan mai dă o lovitură în încercarea de a o salva pe Dinamo! Doi fotbaliști ai campioanei vin în „Groapă”

Dinamo a anunțat astăzi că s-a înțeles cu Figueiredo, fostul portar al campioanei CFR Cluj. Acesta a semnat un contract valabil până la finele sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 16:56
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 17:10

Însă aceasta nu este singura mutare pe care Iuliu Mureșan o pregătește pe axa Cluj-București.

Oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” se află în negocieri avansate cu alți doi fotbaliști ai campioanei, care au fostu puși pe lista neagră de Dan Petrescu.

Este vorba de „închizătorul” Jonathan Rodriguez (31 de ani) și de atacantul Dusan Celar (25 de ani), potrivit gsp.

Jonathan Rodriguez a început titular sezonul, când pe banca CFR-ului s-a aflat Marius Șumudică, însă odată cu venirea lui Dan Petrescu acesta a fost tras pe linie moartă și chiar scos de pe lista pentru Liga 1 a CFR-ului.

De partea cealaltă, atacantul sârb Dusan Celar a fost adus de CFR Cluj, în toamna lui 2021, pentru echipa a doua și a evoluat în cariera sa la echipe precum Smederevo, FK Sindjelic Belgrad și BASK Belgrad.

Cine a venit, cine a plecat de la Dinamo în această iarnă

VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar (CFR Cluj)

PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

Acestor mișcări de trupe li se alătură și antrenorul Flavis Stoican, care a venit și el tot în această pauză de iarnă.

Modifică setările cookies