Fotbal extern

Anunțul momentului în fotbal! Campionul mondial chemat în fața justiției și pus să își aleagă penitenciarul unde urmează să fie închis

Lucas Hernandez (25 ani) a primit o lovitură imensă! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 20:06
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 20:09

Campion mondial cu Franța și recent câștigător al finalei Nations League, Lucas Hernandez a fost chemat de Tribunalul din Madrid pentru a fi închis în cazul unui scandal în care a fost implicat în urmă cu mai mulți ani. Fundașul lui Bayern Munchen a primit citație și are termen să se prezinte în capitala Spaniei. 

A fost pus să își aleagă penitenciarul în care va fi închis 

Din ordinul judecătoresc emis de Tribunalul cu numărul 32 din Madrid apare faptul că Hernandez trebuie să apară în fața justiției pe 19 octombrie. 

  • Franta

„Domnul Lucas Francois Bernard Hernandez este citat să apară în fața Tribunalului în data de 19 octombrie 2021, la orele 11:00, unde i se solicită ca pentru zece zile să intre, în mod voluntar, într-un penitenciar la alegere”, se arată în citație conform AS.

Fotbalistul e condamnat la șase luni de închisoare, iar recursul său nu a avut loc din cauză că nu are antecedente penale. În cazul în care nu se înfățișează în fața instanței la data și ora menționate, se va emite un ordin de căutare și arestare pentru el. 

Scandalul a avut loc în 2010

Incidentul pentru care a fost condamnat s-a petrecut în anul 2010, atunci când jucătorul, care evolua pentru Atletico Madrid în acea perioadă, a fost implicat într-un scandal imens, petrecut în plină stradă, cu soția sa, Amelia de la Osa Lorente. Cei doi au fost ulterior condamnați la muncă în folosul comunității pentru 31 de zile și au primit un ordin de restricție. 

Cuplului li s-a interzis să se apropie unul de celălalt sau să ia legătura în vreun fel, pe o perioadă de șase luni. Cu toate astea, au decis să plece împreună în luna de miere, iar apoi au fost prinși pe un aeroport din capitala Spaniei. Fotbalistul a fost arestat și pus la dispoziția Tribunalului Pentru Violența Împotriva Femeilor și eliberat ulterior. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies