Fotbal extern

Anunțul care dă peste cap planul lui Real Madrid: „Cred că Mbappe rămâne la PSG!” 

Kylian Mbappe (23 ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu Paris Saint-Germain, iar în vară ar putea pleca gratis. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 18:21
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 18:31

Viitorul atacantului francez continuă să fie în aer. Deși a intrat în ultimele șase luni de contract, Mbappe nu a anunțat nimic legat de planurile sale, iar toate ofertele primite din partea șefilor de pe Parc des Princes au fost refuzate, până în prezent. 

Real Madrid este dată ca fiind viitoarea destinație a campionului mondial, în special după ce în vara anului trecut i-a anunțat pe conducătorii Parisului că vrea să plece, iar șefii grupării blanco au făcut o ofertă pentru el în ultimele săptămâni ale perioadei de mercato. PSG a refuzat însă, iar acum ar putea să îl piardă pe gratis. 

„Cred că rămâne la Paris Saint-Germain!”

Deși Realul îl are ca principal obiectiv, Mbappe le-ar fi făcut o promisiune conducătorilor lui Paris Saint-Germain, aceea că nu va pleca de la echipă gratis. Astfel, recent au apărut zvonuri legate de un posibil contract nou, valabil pe doar doi ani, astfel încât atacantul să își îndeplinească promisiunea. 

Văzut de mulți ca și plecat de la PSG, nu toți sunt de aceeași părere. Geremi, fost jucător de la Real Madrid, a vorbit într-un interviu acordat pentru Express Sport despre situația lui Kylian Mbappe. Fostul jucător și-a exprimat opinia în acest sens, punctând că nu îl vede pe atacanul francez plecând.

„Părerea mea personală este că nu cred că e posibil transferul său la Real Madrid. Mi-l amintesc pe Mbappe la început spunând 'dorința mea este să joc alături de cel mai mare fotbalist din lume'. Acum, dacă te uiți la lotul lui Paris Saint-Germain, îl are acolo. Nu cred că va pleca ținând cont că îi are pe cei mai bun jucători din lume alături de el.

Când treci de la un club la altul este ca și cum începi o nouă provocare. Este stabil, unul dintre cei mai buni jucători de la Paris Saint-Germain. Cred că a început să se transforme în unul dintre liderii vestiarului, unul dintre cei mai buni de acolo. 

Mi-ar plăcea să meargă la Real Madrid, pentru că și eu am jucat acolo. Dar, ca jucător, gândindu-mă cum ar gândi el, nu cred că este posibil. Cred că va rămâne la Paris Saint-Germain”, a declarat Geremi, citat de Mundo Deportivo

Modifică setările cookies