Franta

PSG continuă asaltul pentru Mbappe! O nouă oferte de prelungire făcută starului francez

Kylian Mbappe (23 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar de la 1 ianuarie este liber să negocieze cu alte cluburi.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 19:42
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 19:42

Formația pariziană a încercat în mai multe ocazii să îi prelungească înțelegerea lui Mbappe, însă campionul mondial din 2018 a refuzat de fiecare dată, anunțând că va lua o decizia în privința viitorului său la finalul acestui sezon, când contractul îi va expira.

PSG, o nouă ofertă pentru Kylian Mbappe

Deși presa din Spania dă ca sigur transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, în vară, Telefoot anunță că PSG nu a renunțat la dorința de a-l păstra pe atacant, iar clubul de pe Parc des Princes discută din nou despre o posibilă prelungire.

Francezii anunță că PSG și-a schimbat strategia și este hotărâtă să îi ofere lui Mbappe o prelungire a contractului, însă una pe termen scurt, pe un sezon sau două, în speranța că atacantul va accepta să nu plece gratis la vară.

Totuși, Mbappe nu a oferit un răspuns propunerii lui PSG, transmițându-le conducătorilor clubului francez că își dorește să rămână concentrat asupra sezonului în curs. Astfel, este de așteptat ca suspansul să persiste timp de alte câteva luni.

Kylian Mbappe este de patru ani și jumătate la Paris, după ce a fost transferat de la AS Monaco, pentru 145 de milioane de euro. Tânărul atacant francez a strâns deja 150 de goluri în tricoul lui PSG, precum și 11 trofee pe plan intern.

Mbappe este cel mai bine cotat fotbalist din lume, 160 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Podiumul este completat de Erling Haaland (Borussia Dortmund, 150 de milioane de euro) și Vinicius Junior (Real Madrid, 100 de milioane de euro).

Modifică setările cookies