Spania

UPDATE | Negocieri intense pentru Mbappe după oferta celor de la Madrid. S-a găsit deja înlocuitor pentru francez? 

Zilele lui Kylian Mbappe la PSG par să fie numărate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 22:36
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 23:58

UPDATE 23:55 | După apariția informațiilor despre oferta făcută de Real Madrid pentru Kylian Mbappe, mai multe publicații din Franța vorbesc deja despre înlocuitorul francezului la PSG. Potrivit acestora, Pini Zahavi ar fi fost la Paris cu o zi înainte, iar printre subiectele abordate a fost și un posibil transfer al lui Lewandowski la gruparea pariziană. 

UPDATE 23:15 | Potrivit presei din Franța, PSG nu ar fi de acord cu această ofertă, în mod special președintele Al-Khelaifi. În schimb, Leonardo, directorul sportiv, este deschis la negocieri pentru o posibilă plecare. 


UPDATE 22:52
| Jurnalistul Fabrizio Romano a confirmat informația despre oferta celor de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe, dezvăluind că cei de la PSG nu au oferit vreun răspuns. În plus, francezul ar fi refuzat trei oferte diferite de prelungire a contractului.

După o lungă perioadă în care s-a discutat intens despre viitorul lui Mbappe, presa spaniolă anunță că Real Madrid ar fi făcut o ofertă pentru starul francez. 

Ibericii ar fi oferit 160 de milioane de euro, iar negocierile urmează să fie făcute chiar de Florentino Perez, cel care se află într-o relație bună cu oficialii qatarezi de la PSG. 


În plus, TalkSport a anunțat aceeași informația, însă suma prezentată de aceștia ar fi cu 27 de milioane de euro mai mult.


Nu mai vrea la PSG!
 

Conform The Mirror, familia francezului a cumpărat recent o casă în Madrid, astfel că au început speculațiile. Mbappe va deveni liber de contract vara viitoare, astfel că, e posibil să fim martorii unui spectacol pe piața transferurilor vara viitoare. 180 de milioane de euro i-a plătit PSG lui Monaco pentru Mbappe.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies