bari FCSB Malcom Edjouma Pasquale Marino Fotbal extern

Antrenorul lui Bari, anunț în cazul lui Malcom Edjouma. De ce nu mai joacă mijlocașul împrumutat de la FCSB

Malcom Edjouma (27 de ani) a fost împrumutat pentru un sezon de Bari, formație din liga secundă a Italiei, de la FCSB.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 17:28
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 17:27

Edjouma a jucat un singur meci ca titular la Bari, iar în ultimele patru partide din Serie B a fost rezervă neutilizată. Pasquale Marino, antrenorul formației italiene, instalat în urmă cu aproximativ trei săptămâni la echipă, a explicat situația francezului.

Antrenorul lui Bari, anunț în cazul lui Malcom Edjouma

Tehnicianul spune că bariera lingvistică este problema de care Edjouma s-a lovit în Italia, dar lasă de înțeles că mijlocașul împrumutat de la FCSB nici nu s-a adaptat încă la cerințele tactice din fotbalul italian.

"Edjouma? Când ajungi aici dintr-un campionat diferit apar probleme, cum ar fi cele legate de limbă, însă el își dorește și am văzut lucruri pozitive în antrenamentele din această săptămână.

Toți jucătorii trebuie să ajungă în starea optimiă și să fie pregătiți din punct de vedere tactic", a declarat Pasquale Marino, citat de Bari Today.

Edjouma a jucat până acum în cinci meciuri la Bari și a strâns doar 105 minute pe teren. Pasquale Marino, noul antrenor al echipei, nu l-a folosit deloc pe mijlocașul francez până în prezent.

Următorul meci al celor de la Bari este programat duminică, de la ora 17:15, pe terenul Bresciei, în runda a 11-a din Serie B. Echipa lui Malcom Edjouma a început sezonul cu o victorie, 8 remize și o înfrângere. În total, 11 puncte și locul 14.

Pentru împrumutul lui Edjouma până la finalul sezonului, Bari a plătit 200.000 de euro, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 600.000 de euro. Mutarea ar deveni obligatorie în cazul în care francezul evoluează în cel puțin 70% dintre partide sau dacă echipa promovează în Serie A.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!