Antonio Conte, mesaj emoționant după decesul lui Christian Atsu: "Am avut ocazia să te cunosc și să lucrez cu tine"

Antonio Conte Chelsea Christian Atsu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:35
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:34

Christian Atsu, fotbalist ghanez care a jucat ultima oară la Hatayspor, a decedat în urma cutremurelor devastatoare din Turcia, la vârsta de 32 de ani.

La aproape două săptămâni după cutremurele puternice care au lovit Turcia, Christian Atsu a fost găsit fără viață sub dărâmături. Vestea a venit după ce anterior apăruseră informații false potrivit cărora fotbalistul ar fi fost găsit și este în viață.

Mesajul lui Antonio Conte după decesul lui Christian Atsu

Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, a lucrat pentru o scurtă perioadă cu Christian Atsu, la Chelsea, și a dorit să transmită un mesaj. Ghanezul nu a jucat niciun meci oficial sub comanda tehnicianului italian, transferându-se în vara anului 2016 la Newcastle.

"Am avut ocazia să te cunosc și să lucrez cu tine. Acest cutremur uriaș a luat o persoană frumoasă. Odihnește-te în pace, Atsu.

Gândurile mele se îndreaptă către familie și toți prietenii lui. În aceste zile groaznice, sunt alături de voi", a scris Conte, pe Instagram.

Ultimul gol înscris de Christian Atsu 

Transferat de Hatayspor de la Al-Raed în septembrie 2022, Christian Atsu a fost rezervă în meciul disputat duminică, 5 februarie, cu Kasimpașa. Jucătorul a fost trimis în teren de antrenor în minutul 82, la scorul 0-0, iar în al șaptelea minut de prelungiri a înscris golul victoriei. 

Atsu a transformat perfect o lovitură liberă de la o distanță de peste 20 de metri. Ultimul său gol a fost și prima sa reușită în tricoul echipei din Turcia, o execuție memorabilă, ce nu va fi uitată prea curând. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!