Alte doua femei l-au acuzat pe Ronaldo de VIOL! Avocatii sai au facut un anunt incredibil: "Risca inchisoarea pe viata!"

Alte doua femei l-au acuzat pe Ronaldo de VIOL! Avocatii sai au facut un anunt incredibil: "Risca inchisoarea pe viata!"

Marti 02 Octombrie 2018, 12:54

Cristiano Ronaldo e incoltit! 

Miscarea #metoo ajunge si in sport. O femeie din SUA l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol. Incidentul s-ar fi petrecut intr-un hotel din Las Vegas in 2009, iar portughezul i-ar fi platit 375.000 de euro ca sa nu povesteasca nimanui despre incident. Inspirata de miscarea #metoo de la Hollywood, femeia a decis sa conteste intelegerea de la tribunal si sa-l acuze pe Ronaldo public de viol.

Se pare ca vestea a dechis usa si pentru alte femei care ar fi fost abuzate de Ronaldo. Sunt doua acuzatii pentru Ronaldo din 2005, cand portughezul juca la Manchester United, iar incidentul s-ar fi petrecut intr-un hotel din Londra. Ronaldo avea 20 de ani atunci si a negat orice acuzatie. Politia a inchis cazul din lipsa probelor, iar portughezul a acuzat atunci o inscenare.

"Politia m-a anuntat ca investigatia a fost inchisa fara alte actiuni impotriva mea. Am fost nevinovat si ma bucur ca aceasta problema s-a incheiat ca sa ma pot concentra pe cariera mea", a spus Ronaldo la acea vreme.

Situatia e privita acum insa intr-o lumina diferita, dupa acuzatiile aduse de Kathryn Mayorga, femeia de 34 de ani din SUA care il acuza pe Rolando de viol.

Exista documente de la tribunal din care reisese ca Ronaldo si-a recunoscut vina si a fost de acord sa plateasca bani pentru ca incindentul sa nu fie facut public. Acum avocatul femeii sustine ca aceasta nu a gandit corect din cauza traumelor la care a fost supusa.

"Fake news! Vor sa isi faca imagine pe seama mea. E normal, e parte din meseria mea. Eu sunt un om fericit, iar totul este bine", a spus Ronaldo in direct pe Instagram.

Avocatii sai au notat altceva, dupa cum reiese din documentele de la tribunal publicate de ziarul De Spiegel: "Am obtinut o intelegere extrem de favorabila, deoarece clientul nostru risca chiar si inchisoarea pe viata pentru viol", au scris atunci reprezentantii portughezului. 
 VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Daniela Gyorfi își caută o casă nouă

13:14
VORBESTE LUMEA
Kira, fiica lui Gică Hagi, o artistă talentată

10:42
VORBESTE LUMEA
Marisa Paloma, un dressing impresionant
Marisa Paloma: "Prefer hainele sport, dar port și ținute atipice"

07:09
VORBESTE LUMEA
Lidia Buble, dornică să devină mamă
Lidia Buble: "În următorii 2-3 ani sper să vină bebelușul"

03:15
VORBESTE LUMEA
Ferma, un nou început
Mihaeala Rădulescu:"Pentru mine, Ferma va fi o experiență grozavă"

03:47
VORBESTE LUMEA
Brățări cu povești
Ovidiu Nemeș: "Aducem pietrele pentru brățări din Africa și Asia"

03:31
VORBESTE LUMEA
Sarcina și problemele dentare
Înainte ca sarcina să apară este indicat să se facă câteva controale la stomalog și atunci pot fi diagnosticate câteva probleme acute după cazul de risc

08:06
VORBESTE LUMEA
Sandra Stoicovici, de la agent de vânzări la blogger
Sandra Stoicovici scrie despre lifestyle, travel și beauty

03:31
VORBESTE LUMEA
Pregătirea procesului de divorț
Divorțul pe cale notarială se finalizează într-un timp mai scurt decât în instanță

14:34
VORBESTE LUMEA
Mierea, un remediu bun la toate
Cât de benefică este mierea pentru sănătatea noastră

02:34
Dăncilă, la Bruxelles: Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat