Alte doua femei l-au acuzat pe Ronaldo de VIOL! Avocatii sai au facut un anunt incredibil: "Risca inchisoarea pe viata!"

Alte doua femei l-au acuzat pe Ronaldo de VIOL! Avocatii sai au facut un anunt incredibil: "Risca inchisoarea pe viata!"

Cristiano Ronaldo e incoltit! 

Miscarea #metoo ajunge si in sport. O femeie din SUA l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol. Incidentul s-ar fi petrecut intr-un hotel din Las Vegas in 2009, iar portughezul i-ar fi platit 375.000 de euro ca sa nu povesteasca nimanui despre incident. Inspirata de miscarea #metoo de la Hollywood, femeia a decis sa conteste intelegerea de la tribunal si sa-l acuze pe Ronaldo public de viol.

Se pare ca vestea a dechis usa si pentru alte femei care ar fi fost abuzate de Ronaldo. Sunt doua acuzatii pentru Ronaldo din 2005, cand portughezul juca la Manchester United, iar incidentul s-ar fi petrecut intr-un hotel din Londra. Ronaldo avea 20 de ani atunci si a negat orice acuzatie. Politia a inchis cazul din lipsa probelor, iar portughezul a acuzat atunci o inscenare.

"Politia m-a anuntat ca investigatia a fost inchisa fara alte actiuni impotriva mea. Am fost nevinovat si ma bucur ca aceasta problema s-a incheiat ca sa ma pot concentra pe cariera mea", a spus Ronaldo la acea vreme.

Situatia e privita acum insa intr-o lumina diferita, dupa acuzatiile aduse de Kathryn Mayorga, femeia de 34 de ani din SUA care il acuza pe Rolando de viol.

Exista documente de la tribunal din care reisese ca Ronaldo si-a recunoscut vina si a fost de acord sa plateasca bani pentru ca incindentul sa nu fie facut public. Acum avocatul femeii sustine ca aceasta nu a gandit corect din cauza traumelor la care a fost supusa.

"Fake news! Vor sa isi faca imagine pe seama mea. E normal, e parte din meseria mea. Eu sunt un om fericit, iar totul este bine", a spus Ronaldo in direct pe Instagram.

Avocatii sai au notat altceva, dupa cum reiese din documentele de la tribunal publicate de ziarul De Spiegel: "Am obtinut o intelegere extrem de favorabila, deoarece clientul nostru risca chiar si inchisoarea pe viata pentru viol", au scris atunci reprezentantii portughezului. 
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cozi kilometrice la singurul punct rutier de frontieră dintre Bulgaria şi Grecia. Românii se plâng că aşteaptă cu orele
BRAT