Al-Hilal, decizie neașteptată în cazul lui Neymar

Neymar Al Hilal Fotbal extern Neymar
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2024, 19:13
Data actualizarii: Marti 27 Februarie 2024, 19:25

Neymar (32 de ani) s-a accidentat în luna octombrie 2023 și va sta departe de gazon cel puțin până la finalul lunii aprilie.

Fotbalistul brazilian a suferit o accidentare gravă la ligamentele încrucișate în timpul meciului dintre Uruguay și Brazilia, fiind nevoit să se opereze. Neymar s-a recuperat în această perioadă în țara natală, însă a fost surprins și la mai multe petreceri. 

După câteva luni de absență, Neymar s-a întors însă în Arabia Saudită și a revenit la antrenamentele lui Al-Hilal, însă a început pregătirea singur, până va putea fi integrat în echipă. Brazilianul ar putea reveni pe teren în luna aprilie, după cum se preconizează, însă totul ține de modul în care reușește să se recupereze. 

Dorit de Santos, Neymar semnează cu Al-Hilal

Santos, clubul care l-a lansat în fotbal pe Neymar, este gata să-l readucă pe acesta la echipă. Președintele a purtat deja o ”conversație scurtă” cu decarul brazilian.

"Conversația a fost foarte scurtă, dar conversațiile rapide sunt, adesea, cele mai eficiente. 

Pentru a juca aici, el trebuie să se recupereze cât mai bine. Va continua să joace acolo, apoi va veni", a spus președintele lui Santos, la începutul lunii februarie.

Publicația Arriyadiyah, citată de Footmercato, anunță că oficialii clubului Al-Hilal sunt pregătiți să-i ofere lui Neymar o prelungire a contractului, ținând cont că în acest sezon nu a reușit să ajute echipa.

"Neymar ne-a informat că Al-Hilal dorește să-i prelungească contractul, dar încă nu este nimic oficial.

Vom vedea cum evoluează lucrurile, înainte de a începe anumite discuții. Planul este să-l aducem pe Neymar, dar depinde și de el", a spus Marcelo Teixeira, oficialul lui Santos.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!