VIDEO A pierdut Battaglia! Boca Juniors l-a demis pe antrenorul care a folosit 41 de echipe diferite în 42 de meciuri

Boca Juniors Copa Libertadores Dario Benedetto la bombonera Sebastian Battaglia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2022, 08:30
Data actualizarii: Vineri 08 Iulie 2022, 09:12

Sebastian Battaglia este cel mai de succes fotbalist de pe ”La Bombonera”, cu 18 trofee câștigate la Boca, inclusiv 4 Copa Libertadores.

Clubul argentinian de fotbal Boca Juniors l-a demis pe antrenorul Sebastian Battaglia (41 de ani) după eliminarea echipei din Copa Libertadores şi pe fondul criticilor tehnicianului pentru absenţa achiziţiei de jucători în această fereastră de transferuri estivală, informează agenţia EFE, preluată de Agerpres.

"Club Atletico Boca Juniors anunţă că Sebastian Battaglia nu mai este antrenorul echipei şi îi mulţumeşte pentru contribuţia sa", a transmis gruparea într-un comunicat dat publicităţii.

Drama din Libertadores: Boca a fost eliminată la penalty-uri, un jucător a ratat de două ori

Destituirea lui Battaglia a survenit după ce Boca Juniors a fost eliminată, marţi, în optimile de finală ale Copei Libertadores de echipa braziliană Corinthians (5-6 la loviturile de departajare).

Internaţionalul argentinian Dario Benedetto, fostul atacant al lui Olympique Marseille, revenit în țara natală în luna ianuarie, a ratat un penalty pentru Boca în minutul 32, iar apoi a trimis balonul peste poartă la execuţia sa de la loviturile de departajare.

Combinări de n luate câte k făcute de antrenorul Battaglia la Boca Juniors

În luna mai, Ole scria că Sebastian Battaglia a ajuns la a 41-a echipă diferită folosită în cele 42 de partide de când se află la cârma celei mai de succes echipe din Argentina.

Publicația argentiniană preciza că, din cauza accidentărilor, suspendărilor sau deciziilor tactice, Battaglia nu a putut folosi același prim ”unsprezece” decât în două meciuri jucate la sfârșitul anului 2021, la distanță de 18 zile unul față de altul.

Sebastian Battaglia rămâne cel mai de succes fotbalist de pe ”La Bombonera”, cu 18 trofee câștigate: 7 Primera Division, 4 Copa Libertadores, 2 Copa Intercontinental, 1 Copa Sudamericana, 3 Recopa Sudamericana și 1 Copa Argentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!