Combinări de n luate câte k la Boca Juniors: a 41-a echipă diferită folosită de antrenorul Battaglia în 42 de meciuri!

Sebastian Battaglia Argentina Boca Juniors la bombonera Ole Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 15:22
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 15:22

Boca este cea mai de succes echipă din Argentina, cu 71 de trofee, inclusiv 34 de titluri de campioană.

Sebastian Battaglia (41 de ani), fostul fotbalist devenit antrenor la Boca Juniors, va ajunge în noaptea de marți spre miercuri la a 41-a echipă diferită folosită în cele 42 de partide de când se află la cârma celei mai de succes echipe din Argentina, scrie Ole.

Publicația argentiniană precizează că, din cauza accidentărilor, suspendărilor sau deciziilor tactice, Battaglia nu a putut folosi același prim ”unsprezece” decât în două meciuri jucate la sfârșitul anului 2021, la distanță de 18 zile unul față de altul.

Sebastian Battaglia a câștigat ca jucător 7 titluri de campion cu Boca Juniors

După partida de campionat cu Defensa y Justicia din noaptea de marți spre miercuri, Ole scrie că Battaglia va ajunge la 42 de meciuri și 41 de formule diferite de echipă, în care antrenorul a folosit 2 portari, 21 de fundași, 35 de mijlocași și 20 de atacanți!

Boca Juniors are în palmares 71 de trofee, inclusiv 34 de titluri de campioană, 7 dintre acestea câștigate cu mijlocașul defensiv Battaglia în echipă.

De altfel, actualul antrenor este cel mai de succes fotbalist de pe ”La Bombonera”, cu 18 trofee câștigate: 7 Primera Division, 4 Copa Libertadores, 2 Copa Intercontinental, 1 Copa Sudamericana, 3 Recopa Sudamericana și 1 Copa Argentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!