George Russell Formula 1 Grand Prix Marele Premiu al Ungariei F 1

„Asta înseamnă să fii șofer!”. Reacția impresionantă a lui George Russell, înainte de Marele Premiu al Ungariei

Cursa de la Marele Premiu din Ungaria va avea loc duminică, 31 iulie, de la ora 16:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 10:37
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 10:36

George Russell va pleca din pole-position, calificându-se pentru prima dată în cariera sa de șofer Formula 1 de pe primul loc. 

Britanicul, născut în Anglia, la King's Lynn, a oferit o declarație "marcă înregistrată" pentru publicația britanică Sky Sports, unde a vorbit despre obiectivul său ca pilot.

Russell: „Vreau să fiu campion mondial”

„Despre asta vorbesc, asta înseamnă să fii șofer! Din acest motiv mă trezesc dimineața. 

Vreau să devin campion mondial, pentru că aceste senzații nu le poți visa niciodată. Nu cred că ce voi simți când voi fi în pole position... 

Nu cred că voi mai simți vreodată ce am simțit în aceste calificări.”, au fost cuvintele șoferului, potrivit cotidianului anterior menționat.

George Russell, primul pole position din cariera sa

George Russell spunea la începutul lunii iulie câ își dorește să-l învingă pe Lewis Hamilton și iată că a făcut-o. „Vreau să-l bat pe Lewis”, au fost cuvintele lui Russell, conform The Guardion. Britanicul l-a subclasat pe pilot și, nu numai, și-a adjudecat și primul pole-position din carieră.

Cursa a fost susținută pe circuitul din Hungarorin din Mogyorod. În calificările de anul trecut, Lewis Hamilton și-a adjudecat prima poziție și a plecat din pole-position. Însă, britanicul a terminat doar pe trei în cursa finală. Primul loc a fost cucerit de Esteban Ocon, șoferul de la Alpine Renault, cu timpul de 2:04:43.199.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!