Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes-Benz F 1

FOTO Lewis Hamilton, mesaj războinic: „Sunt pe deplin dedicat!”

Pilotul se află la echipa Mercedes-Benz în Formula 1 din 2013.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 16:49
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 16:49

Prima victorie a lui Lewis Hamilton pentru Mercedes-Benz a fost la Hungaroring, când a bifat câștigul cu numărul 22 din cariera sa. Până să facă parte din echipa Mercedes, pilotul britanic a concurat în Formula 1 pentru McLaren, din 2007.

Lewis Hamilton, mesaj războinic: „Sunt pe deplin dedicat!”

Lewis Hamilton a vorbit despre Mercedes și a evidențiat faptul că e pe deplin dedicat proiectului. Pilotul englez nu a mai câștigat în Formula 1 din 2021, de la Marele Premiu al Arabiei Saudite de pe circuitul Djeddah. 

Sezonul trecut, Lewis Hamilton nu a reușit să facă față hegemoniei lui Max Verstappen care, la sfârșitul sezonului, a fost încoronat cu al doilea campionat consecutiv. Neerlandezul câștigase, așadar, și sezonul 2021.

„Sunt pe deplin dedicat echipei Mercedes-Benz. Sunt alături de ei de atât de mult timp, de când aveam 13 ani! Așa că sunt mândru de brandul ăstă, de afacere, de ce fac ei și de ce reprezintă, dar și de impactul pe care îl au în întreaga lume. 

Cu toate astea, întotdeauna se pot face lucrurile mai bine, așa că discuțiile sunt legate de cum putem să ridicăm oamenii împreună”, a spus Lewis Hamilton, potrivit Sky Sports.

Averea lui Hamilton

Potrivit CelebrityNetWorth, un site consacrat cu privire la averile celebrităților, multiplul campion mondial la Formula 1, Lewis Hamilton, deține un salariu anual de 50 milioane de dolari (48.4 milioane de euro) și nu mai puțin de 285 milioane de dolari (276 milioane de euro) avere.

O altă sursă -  motorsporttickets.com - susține că Lewis Hamilton încasează 38 milioane de euro în 2022 și îl surclasează pe Max Verstappen (23.75 milioane de euro) în topul celor mai bine plătiți piloți de Formula 1. A treia poziție este împărțită de Fernando Alonso (Alpine) și Lando Norris (McLaren), care primesc 19 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!