Lewis Hamilton se pregătește de un nou sezon în F1! Ce a spus pilotul înainte de MP de la Bahrain

Lewis Hamilton Formula 1 MP de la Bahrain F 1
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:53
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:52

Noul sezon din Formula 1 începe în forță în perioada 3-5 martie.

Marele Premiu de la Bahrain va fi primul circuit în care piloții își vor tura monoposturile în acest sezon. La Bahrain, Lewis Hamilton este cel care a reușit să se impună de cele mai multe ori, cu cinci victorii.

Lewis Hamilton se pregătește de un nou sezon în F1! Ce a spus pilotul înainte de MP de la Bahrain

Britanicul a vorbit înainte de startul oficial al sezonului și a evidențiat faptul că echipa sa, Mercedes, încă nu a reușit să ajungă la calibrul rivalilor de la Red Bull sau Ferrari, în acest moment.

„Nu suntem chiar unde vrem, dar e un circuit bun să începi ceva. E mai frumos să trăiești într-o lume în care nu te balansezi, dar noi trebuie să ne facem loc printre toți. 

Există câteva lucruri la care trebuie să lucrăm și încă nu e perfect totul. Nu am reușit momentan să fim la fel ca Red Bull sau Ferrari, în clipa actuală. Cine știe cum va fi săptămâna viitoare, eu rămân pozitiv”, a spus Hamilton, potrivit Sky Sports.

Averea lui Hamilton

Potrivit CelebrityNetWorth, un site consacrat cu privire la averile celebrităților, multiplul campion mondial la Formula 1, Lewis Hamilton, deține un salariu anual de 50 milioane de dolari (48.4 milioane de euro) și nu mai puțin de 285 milioane de dolari (276 milioane de euro) avere.

O altă sursă -  motorsporttickets.com - susține că Lewis Hamilton încasează 38 milioane de euro în 2022 și îl surclasează pe Max Verstappen (23.75 milioane de euro) în topul celor mai bine plătiți piloți de Formula 1. A treia poziție este împărțită de Fernando Alonso (Alpine) și Lando Norris (McLaren), care primesc 19 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!