Lewis Hamilton Formula 1 Marele Premiu al Statelor Unite F 1

Hamilton și-a expus scuzele public după Marele Premiu al Statelor Unite: „Îmi pare rău că nu am reușit asta”

Lewis Hamilton s-a clasat pe locul doi în cursa de pe circuitul american Austin, de la Marele Premiu al Statelor Unite.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 18:47
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 18:45

Lewis Hamilton nu a putut să-l devanseze pe Max Verstappen, care și-a adjudecat o nouă cursă la Grand Prix. Belgianul a terminat cu timpul de 1:42:11.687 și a câștigat 25 de puncte în clasament cu această victorie.

Pilotul britanic a fost la doar 5.023s în spatele lui Verstappen și nu a putut să-i oprească seria de succese. După cursă, Hamilton și-a cerut scuze, fiindcă nu a reușit să obțină prima victorie în acest an, fiind extrem de aproape de o reușită.

Lewis Hamilton: „Am avut un zvâc foarte bun”

„Am fost foarte aproape astăzi, așa că sunt mândru de toți. Îmi cer scuze că nu am reușit să câștig, am dat tot ce a fost mai bun din mine.

Ce am învățat astăzi este că am avut un zvâc foarte bun, iar eu sunt încă aici. Știu că ei au făcut monopostul, eu îl voi duce cât mai sus, deci trebuie să continuăm să muncim.

M-am simțit incredibil și pentru o secundă am crezut că voi putea să rămân acolo”, a specificat Lewis Hamilton, conform Sky Sports.

Ce urmează pentru Lewis Hamilton

Lewis Hamilton mai are doar trei curse de disputat din sezonul 2022. Așadar, britanicul va fi prezent la Marele Premiu al Mexicului, Braziliei și la cel din Abu Dhabi.

În clasamentul piloților, Hamilton se află pe poziția a șasea, cu 198 de puncte. Pe primul loc se situează detașat Max Verstappen cu 391 de puncte, pe doi este Charles Leclerc cu 267 de puncte, iar podiumul este completat de Sergio Perez cu 265 de puncte.

Averea lui Hamilton

Potrivit CelebrityNetWorth, un site consacrat cu privire la averile celebrităților, multiplul campion mondial la Formula 1, Lewis Hamilton, deține un salariu anual de 50 milioane de dolari (48.4 milioane de euro) și nu mai puțin de 285 milioane de dolari (276 milioane de euro) avere.

O altă sursă -  motorsporttickets.com - susține că Lewis Hamilton încasează 38 milioane de euro în 2022 și îl surclasează pe Max Verstappen (23.75 milioane de euro) în topul celor mai bine plătiți piloți de Formula 1.

A treia poziție este împărțită de Fernando Alonso (Alpine) și Lando Norris (McLaren), care primesc 19 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies