VIITORUL - GENT: Probleme cu avionul pentru belgieni. Au intarziat ore bune din cauza unor probleme tehnice

VIITORUL - GENT: Probleme cu avionul pentru belgieni. Au intarziat ore bune din cauza unor probleme tehnice

Gent a venit cu cateva ore intarziere in Romania. 

Viitorul are in fata o misiune infernala in returul din Europa League cu Gent, dupa ce a pierdut meciul tur cu 3-6 in Belgia. Hagi crede in miracole si anunta ca nu si-a luat gandul de la calificare.
 

Probleme cu avionul lui Gent

Belgienii de la Gent a avut parte de o deplasare cu peripetii catre Romania. Avionul lor a avut probleme tehnice si au fost nevoiti sa astepte mai multe ore in aeroportul din Oostende pana la pregatirea unui nou avion. Decolarea este programata acum la ora 16:00, ora Romaniei.
 

Hagi: Putem sa dam 3-4 goluri!

 

"Incercam sa facem imposibilul. Trebuie sa marcam de 4 ori ca sa ne calificam, asa cred. Am facut un joc bun in atac. Increderea vine de la cum a aratat atacul nostru in deplasare. Tranzitia noastra negativa trebuie sa fie mult mai buna, am luat goluri pe atacuri foarte rapide. In meciuri de genul asta, un gol sau doua pot fi aduse de public. Daca noi o sa aratam bine, putem sa marcam un gol cu ajutorul publicului.

Nu trebuie sa luam goluri, avem 1000 de situatii de joc, cel putin, intr-un meci. 200 sunt atacuri. Din 200, 4-5 trebuie sa intre, sa le facem sa intre. Sper sa le facem si la meciul asta. 150-200 de atacuri, cam asa sunt. 3-4 goluri trebuie sa producem. Asta speram. Meciul are 90 de minute, se pot intampla atatea... Ne trebuie incredere multa si noi o avem! La meciurile astea se alearga mult, trebuie sa fim pregatiti. E de munca! Ritmul face diferenta intre noi si fotbalul european. Viteza de joc in Europa e foarte ridicata. Am facut si noi meciuri bune, sper sa ne ridicam la nivelul meciului", a spus Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies