Ultima batalie pentru calificare: "Suntem foarte motivati, este ultima noastra sansa!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 10:37
Ultima batalie pentru calificare: "Suntem foarte motivati, este ultima noastra sansa!"

Antrenorul  Mihai Stoichita, a declarat ca jucatorii sai sunt foarte motivati sa castige meciul cu Seriff pentru a mai pastra sanse de calificare

"Suntem foarte motivati, dar jocul va arata cine e mai puternic. Este ultima noastra sansa de a mai spera la calificare. De ce vom realiza la Tiraspol depinde daca meciul de acasa cu Twente va fi decisiv sau fara miza."

"Serif e o echipa bine organizata, disciplinata, care trebuie tratata cu respect, are in componenta jucatori buni, suficient de valorosi. Complexul Sportiv Serif e incredibil de frumos, e o mare realizare. Serif a ajuns acum si in grupele Ligii Europa, merita tot respectul. Nu e nimic special in faptul ca am antrenat la Tiraspol si acum sunt adversar, sunt lucruri inevitabile in viata unui antrenor", a spus Stoichita.

Tehnicianul stelist a afirmat ca a fost surprins de primirea calduroasa facuta de suporterii din Republica Moldova. "Sper sa fie un spectacol si in teren si in tribune, e un meci de fotbal, nu un razboi, nu trebuie sa uitam asta. Vrem sa le oferim o satisfactie spectatorilor. E greu pentru orice echipa sa nu fie sustinuta de proprii suporteri", a comentat el.

Atacantul Bogdan Stancu a declarat ca partida cu Serif este cea mai importanta de pana acum in grupa. "De cele trei puncte depinde daca speram in continuare sau nu. Pacat ca suntem in aceasta situație, dar suntem foarte motivati si vrem sa castigam. Oricum, nu depinde numai de noi, ci si de meciul dintre Twente și Fenerbahce", a spus Stancu.

SHERIFF - STEAUA azi 20:00 la PRO TV

Cine da primul gol pentru Steaua? (14537 voturi)
 
Kapetanos
52.95%
7698 voturi
 
B. Stancu
19.81%
2880 voturi
 
Surdu
946 voturi
 
Banel
9.34%
1358 voturi
 
Tanase
11.38%
1655 voturi
Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT