Sheriff ameninta Steaua: "Nu stam in aparare, vom ataca!"

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 18:03
Sheriff ameninta Steaua: "Nu stam in aparare, vom ataca!"

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, Leonid Kuciuk, a declarat marti  ca jucatorii sai nu se vor baricada in aparare in meciul cu Steaua din Liga Europa, ci vor incerca sa creeze pericol pentru a castiga!

Sheriff Tiraspol - Steaua, miercuri  LIVE la PRO TV si www.sport.ro de la 20.00! 

"Pregatirea meciului cu Steaua nu difera de pregatirea oricarui joc, vrem mereu sa obtinem maximum. Nu ne dorim sa pierdem acasa, stim atuurile si slabiciunile Stelei. Jucatorii trebuie sa fie intr-o buna conditie fizica, psihica si tactica la ora meciului. Vrem sa facem un meci bun, n-avem de gand sa stam in defensiva. Vom juca viguros, vom incerca sa atacam periculos si sa ne aparam exact", a spus Kuciuk.

El a mentionat ca jucatorii brazilieni Jose Nadson si Jimmy Franca sunt apti de joc. "Nu cred ca in aceasta grupa sunt echipe slabe. Am studiat partidele jucate de Steaua, este o echipa foarte puternica. Nu sunt adeptul marcajului om la om, nu vom acorda o atentie speciala unui anumit jucator. Parerea mea este ca e inutil sa alergi un meci intreg dupa un singur jucator. Steaua este o echipa organizata, s-au schimbat multe de la meciul pe care l-am jucat la Bucuresti. Steaua a devenit mai rapida, mai puternica, mai omogena. E o formatie foarte serioasa", a comentat Kuciuk.

Mijlocasul roman Constantin Arbanas, fost component al echipei Gloria Bistrita, a afirmat ca este un meci foarte important pentru ambele formatii. "Vrem sa luam cele trei puncte. La Bucuresti nu am putut evolua din cauza unei accidentari. Chiar daca intalnesc o echipa din Romania, nu e un joc special, daca voi intra in teren voi urma indicatiile antrenorului si voi juca asa cum o fac impotriva oricarui adversar", a spus Arbanas.

Echipa Sheriff Tiraspol intalneste, miercuri, de la ora 20.00, formatia Steaua, intr-o partida contand pentru etapa a V-a a Ligii Europa, transmisa in direct de Pro TV si www.sport.ro!

 

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT