B. Stancu:"Am venit sa batem si sa ne calificam!" Vezi cum s-a antrenat Steaua la Tiraspol!

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 18:39

Bogdan Stancu spune ca Steaua nu a venit sa se apere la Tiraspol. "Imi doresc sa marchez cat mai multe goluri in Europa League!"

Stoichita: Sheriff are jucatori destul de valorosi! Trebuie sa avem grija!"
Arbanas: "Vrem toate punctele!"

"Este cel mai important meci. De acest meci depinde calificarea noastra mai departe. Am facut meciuri bune pana acum insa nu am reusit sa strangem puncte. Am venit sa luam cele 3 puncte.

Cei de la Sheriff pot spune ce vor insa Steaua a facut pana acum meciuri bune. A fost un accident meciul din tur. Acum o sa batem.

Am dat goluri importante in Europa si nu vreau sa ma opresc aici", spune Bogdan Stancu (foto).

Constantin Arbanas, singurul roman de la Sheriff, vrea toate cele 3 puncte din meciul cu Steaua.

"Vrem sa luam cele trei puncte. La Bucuresti nu am putut evolua din cauza unei accidentari.

Chiar daca intalnesc o echipa din Romania, nu e un joc special, daca voi intra in teren voi urma indicatiile antrenorului si voi juca asa cum o fac impotriva oricarui adversar", a spus Arbanas.


 

Mihai Stoichita (foto) a laudat adversara Stelei in Europa League si anunta ca moldovenii nu au nimic de pierdut si asta ii face periculosi:

"Pentru mine este un debut pe acest stadion. S-au facut investiti mari aici la Tiraspol, pentru a se crea aceste conditii. Deja se vad rezultatele pentru aceasta echipa. Este o mare performanta.

Orice victorie obtinuta de Steaua este importanta. Aveam nevoie de victoria cu Vaslui pentru echilibru. Sunt foarte multe declaratii care aduc tulburari in vestiar.

Sheriff este o echipa bine organizata. Mental stau bine si nu au nimic de pierdut. Au jucatori destul de valorosi. Trebuie sa avem grija de jocul nostru" a declarat Stoichita la conferinta de presa.

FULLSCREEN

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT