Ogararu: "Nu cred ca cei de la Steaua ma vor, nu e nimic oficial!"

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 15:41

Ogararu a declarat ca se bucura ca are ocazia sa fie in Romania in 1 Decembrie, cu ocazia partidei pe care Ajax o va disputa impotriva Timisoarei. Timisoara - Ajax este miercuri de la 22:00 pe Sport.ro.

"Acest meci este important in primul rand pentru Ajax, pentru ca un punct ne-ar fi de ajuns sa ne calificam mai departe. Pentru mine este important sa fiu aici, mai ales ca acest meci vine in preajma unei zile foarte importante pentru romani si ma bucur sa fiu in Romania de 1 Decembrie", a spus Ogararu.

Fundasul roman a precizat ca echipa sa detine foarte multe informatii despre gruparea banateana.
 
"Nu cred ca acest meci se va juca la 0-0, pentru ca Ajax este obisnuita sa joace la victorie si asa va face si la aceasta partida. Timisoara este o echipa puternica si ne-am convins de acest lucru mai ales pe Amsterdam Arena, acolo unde a obtinut un rezultat de egalitate. Cei din staff-ul echipei au un sistem foarte bine pus la punct si au vazut multe partide ale timisorenilor, si din campionat si din cupele europene, asa ca sunt foarte bine informati", a afirmat Ogararu.

Fostul jucator al Stelei a adaugat ca isi doreste sa revina la echipa nationala si a discutat deja cu selectionerul Razvan Lucescu:

"Imi doresc ca pe viitor sa revin la echipa nationala. Am vorbit cu Razvan si apteptam sa vedem ce se va intampla pe viitor. E clar ca, in momentul de fata, daca nu am jucat nu pot veni la echipa nationala. Sper ca pe viitor sa se schimbe acest lucru si sa fiu alaturi de tricolori".

In ceea ce priveste revenirea sa la Steaua, Ogararu a precizat ca nu a fost contactat de nimeni de la gruparea bucuresteana.

"Nu stiu nimic deocamdata despre faptul ca sunt din nou dorit la Steaua si nu cred ca este nimic oficial acum. Cu mine nu a vorbit nimeni despre acest lucru", a spus fundasul.

 

SUA impun noi reguli de viză pentru femeile însărcinate, pentru a preveni „turismul maternal”
BRAT