Tanase, gata de un nou eurogol cu Twente: "Supararile nu m-au afectat!"

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 18:00

Cristi Tanase a trecut peste toate supararile cu golul din meciul cu International si anunta ca este gata sa il repete la meciul cu Twente din Europa League, de joi, ora 22.00, in direct la ProTV si pe www.sport.ro.

"Nu mai avem sanse la calificare. E doar un zvon cu pariurile si Fener. Noi ne jucam sansa, trebuie sa ne comportam ca o echipa mare si trebuie sa castigam. In campionat am lasat o impresie destul de buna, am terminat turul pe primul loc si trebuie sa castigam si cu Twente ca sa incheiem bine anul." a declarat Cristi Tanase pentru Sport.ro si www.sport.ro

Tanase a prins aripi dupa eurogolul din campionat cu International Curtea de Arges, dar spune ca inca nu a ajuns la nivelul jucatorilor cu care a fost comparat: Mutu si Hagi.
"Am exersat la antrenamente, dar am avut si putin noroc, mingea s-a dus unde trebuia. Trebuie sa imi fac jocul meu pe care il faceam la Pitesti si pe care lumea il aprecia. Este prea mult spus ca seman cu Hagi sau Mutu. Mai am mult de tras ca sa ajung ca ei. Golul cu International m-a facut sa imi mai treaca supararea. Sper sa treaca de tot, mi-a dat incredere si cred ca avem o echipa foarte buna care sa ia campionatul.

Am fost putin afectat dupa toate scandalurile, dar cand veneam la antrenament uitam de toate." a mai declarat Tanase.

RADA: "VREM SA LE ARATAM CA SUNTEM MAI BUNI!"
Fundasul Ionut Rada a declarat ca stelistii trebuie sa castige cu Twente ca sa incheie cu fruntea sus anul. "Important este sa castigam cu Twente si sa incheiem acest an destul de bun cu o victorie in fata suporterilor. Abia dupa ce se va incheia grupa vom vedea ce masuri se vor lua impotriva lui Fenerbahce dupa scandalul cu pariurile. Indiferent de ce se va intampla, jucam pentru noi si pentru a demonstra ca suntem mai buni decat ei. Trebuie sa iesim cu fruntea sus, chiar daca meciul nu are miza. Avem o datorie fata de suporteri", a spus Ionut Rada la gsptv.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT