Gigi il anunta pe noul Huntelaar la Steaua! Vezi ce spune de lista lui Panduru!

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 20:27

Gigi Becali a anuntat la Sport.ro ca Sabrin Sburlea de la Brasov, noul Huntelaar cum a fost numit de fani, va fi primul transfer al Stelei din iarna!

Gigi Becali a vorbit la Sport.ro despre returul campionatului si despre noile transferuri de la Steaua!

Gigi: "Nu ma tem de nimeni in retur!"

"Nu ma tem de nimeni in retur, dar am emotii cand joaca primele 6 echipe. Noi nu avem activitate comerciala din care sa producem bani. Vremuri in care sa scoti bani din fotbal in Romania nu vor veni. Vor veni cand economia romaneasca va creste asa incat societatile comerciale sa faca sponsorizari si publicitate si sa luam bani din drepturi de televizare.

In Spania, Sevilla ia 40 de milioane de euro din drepturi si cheltuie 20 de milioane. Daca mai vinde un jucator ii ramane bani, deci sunt pe profit.

Si eu am fost pe plus la Steaua, am fost la 100.000 de euro pe plus si dupa aia am ajuns la 30 de milioane pe minus. Lasa-i pe cei de la Unirea inca 3 ani sa vedem ce o sa faca", spune seful Stelei.

Gigi: "Steaua nu depinde de intrarea in Liga Campionilor!"

"Nu sunt in situatia sa depind de intrarea in Liga Campionilor. Sunt alte echipe in situatia asta. Dar nu vreau sa comentez despre altii.

Mi-a trecut supararea pe Cristi Tanase. Nu avea forta sa alerge. La un moment dat se sufoca pentru ca nu are pregatire", anunta Gigi Becali

Gigi : "Vreau 4 milioane de euro pe Toja!"

"Eu va spun ce mi-a transmis un impresar care lucreaza cu Dinamo Kiev. M-a intrebat daca Toja e de vanzare si cat vreau pe el. I-am zis ca 4 milioane si m-a anuntat ca va fi urmarit la meciul cu Twente!" a dezvaluit finantatorul Stelei!

Gigi: "Il vom lua pe Sburlea de la Brasov!"

"Panduru mi-a adus o lista cu cate un jucator pentru fiecare compartiment. Eu i-am spus ca nu are rost sa aducem jucatori pentru fiecare post. In aparare suntem vulnerabili. Aici trebuie sa aducem. Il vom lua pe Sburlea de la Brasov. Steaua are un lot destul de bun care poate lua titlul" a mai zis Gigi Becali.

Gigi: "Ii dau 10.000 de euro pe luna lui Ogararu!"

"Am vorbit azi si cu Ogararu care poate sa semneze din iarna! Sa vedem ce raspuns imi da. El vrea salariu mare. Eu i-am spus de 10 mii pe luna  si inca 10 mii daca luam titlul" a spus Becali la Sport.ro si www.sport.ro 

Crescut de Gica Popescu la scoala sa de fotbal, Sburlea joaca la Brasov din 2006, inca de pe vremea cand avea 17 ani unde a reusit 23 de goluri in 93 de meciuri.
 

Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT