Steaua face 2 cantonamente in Antalya! Vezi ce adversar le da aripi :)

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 15:56
Steaua face 2 cantonamente in Antalya! Vezi ce adversar le da aripi :)

Lotul Stelei va efectua, in pauza competitionala de iarna, doua cantonamente, ambele in Antalya, Turcia, in perioadele 16-27 ianuarie si 30 ianuarie -13 februarie, in care vor sustine sase meciuri amicale, informeaza site-ul oficial.

Eugen Baciu are nevoie de 2 saptamani de repaus!

Steaua a stabilit deja numele primului adversar din anul 2009, la 26 ianuarie urmand sa intalneasca intr-un meci amical cu FC Red Bull Salzburg.

Lotul Stelei va reveni din vacanta de iarna la 7 ianuarie, urmand ca o zi mai tarziu sa efectueze vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti.
In perioada 9-15 ianuarie, stelistii se vor antrena pe propriul stadion, urmand ca la 16 ianuarie sa plece in primul cantonament din Antalya. In primul stagiu de pregatire, stelistii au programat un singur meci amical, cu FC Red Bull Salzburg, la 26 ianuarie.

La 30 ianuarie 2010, stelistii vor pleca in cel de-al doilea cantonament in Antalya. Staful stelist a programat cinci meciuri de pregatire, la 1, 5, 8, 10 si 12 februarie.

Fundasul Eugen Baciu, a fost externat, marti, de la Spitalul Militar Central, unde fusese internat duminica, pentru probleme la spate, medicii anuntand ca fotbalistul are nevoie de doua saptamani de repaus, timp in care starea sa va fi monitorizata, informeaza site-ul clubului.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca, dupa ce a fost consultat de o echipa de medici ortopezi-traumatologi si neurochirurgi, aratand o stare generala ameliorata, Eugen Baciu a fost externat marti dupa-amiaza de la Spitalul Militar Central din Bucuresti.

Dupa toate investigatiile medicale efectuate, fundasul a fost diagnosticat cu sindrom lombar hiperalgic acut si va fi atent monitorizat in perioada imediat urmatoare. Dupa doua saptamani de repaus, el va relua progresiv efortul fizic si sunt sanse foarte mari sa inceapa pregatirea alaturi de echipa inainte de reluarea campionatului", se arata in comunicatul de presa al clubului.

Baciu a fost inlocuit in minutul 45+1 al partidei Steaua Bucuresti - International Curtea de Arges (scor 3-2), disputata duminica, in etapa a XVII-a a Ligii I, acuzand dureri la spate.

Metrorex anunță că va instala panouri de protecție în stațiile aglomerate, după incidentul din stația Păcii
BRAT