Pe cine transfera Steaua in aceasta iarna? Vezi mesajul lui Panduru!

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 13:53
Pe cine transfera Steaua in aceasta iarna? Vezi mesajul lui Panduru!

Basarab Panduru spera ca terenul din Ghencea sa nu fie afectat la meciul cu Twente. Totul depinde de ninsoarea care a paralizat deja tara.

"Toata lumea il vedea pe Stoichita in pantaloni scurti si in maiou cand pleaca de la Steaua si l-a apucat ditamai paltonul!"

"Nu credea nimeni ca Steaua va termina pe primul loc sfarsitul turului. Toata lumea se temea sa vina la Steaua si toata lumea spunea ca Steaua nu are lot de primul loc. Toata lumea il vedea pe Stoichita in pantaloni scurti si in maiou cand pleaca de la Steaua si l-a apucat ditamai paltonul, caciula in cap si un fular din ala mare la gat. Pentru mine e un pas mic, dar important parcursul Stelei in campionat.

Daca ma uit in urma, se pare ca e un pas si mai mare pentru Steaua. Steaua, la sfarsitul turului, nu a mai fost pe primul loc din 2004. Steaua nu a mai avut golgeter (n.r. - Kapetanos) la sfarsitul turului din 2002.

Joi, ar trebui sa n-avem probleme cu terenul, dar daca o tine tot asa afara, nu cred ca putem juca. E bine ca s-a terminat campionatul, au fost putin inspirati cei care au facut programarea. O etapa de campionat nu cred ca se mai putea tine.

Nu mai avem sanse in Liga Europa si nu mai putem salva acest sezon in aceasta competitie prin meciul cu Twente. Nici nu cred ca Fenerbahce poate fi exclusa din aceasta competitie. Eu am spus mereu ca avem echipe puternice in grupa noastra. Erau doua echipe puternice, Fenerbahce si Twente. Ma asteptam insa sa fi facut mai multe puncte cu Serif.

Pe Ogararu il sfatuiesc sa faca ce crede el ca e mai bine pentru el. Nimeni nu face un favor Stelei daca vine la Steaua. Cine vine la Steaua, vine pentru el, oricare ar fi el. Ii sfatuiesc pe toti sa aleaga ce e mai bine pentru ei, ca pentru Steaua are cine sa aiba grija.

Nu vreau sa discut despre jucatorii care pot pleca sau pot veni la Steaua deocamdata, pentru ca nu e nimic concret. Nu pot sa ma apuc sa discut despre toti jucatorii interesanti din campionat. De exemplu, Dananae e jucatorul Craiovei, e si accidentat, cum sa-mi dau eu cu parerea despre un jucator care e inca sub contract cu o alta echipa? Ar fi corect din partea mea?

Emeghara nu ar fi intrat cu International Curtea de Arges daca toata lumea era apta dar am avut probleme si a trebuit sa apelam la el. El poate nu era pregatit pentru 45 de minute, dar a fost bine pana la urma pentru toata lumea.

Toata lumea pleaca in vacanta dupa ultimul meci, deci si Grzelak si Bibishkov. Nu se stie daca ei vor pleca de la Steaua, se stie ca pleaca de cateva luni si n-au plecat. Nu e chiar asa usor sa pleci, sa vedem ce se va intampla.

Am tinut cu Urziceniul, mi-am dorit sa se califice mai departe in Liga Campionilor, acum, daca Dinamo se califica, bravo lor. Nu e usor, dar isi joaca sansa. Liga Europa este grea, Liga Campionilor este si mai grea, dar Urziceniul a reusit sa faca destul de multe puncte.

Au avut o grupa, nu stiu daca foarte grea, dar cred ca au meritat toate punctele si cred ca meritau sa se califice mai departe in Liga Campionilor. Nu mi s-a parut Stuttgart mai buna, chiar daca a avut 3-0 in minutul 10", a spus Panduru.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT