Dinamovistii sunt alarmati: De ce a disparut Cornel Dinu?

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 11:02
Dinamovistii sunt alarmati: De ce a disparut Cornel Dinu?

PROSPORT / Actionarii dinamovisti nu mai dau de Cornel Dinu, care nu a mai aparut de mult timp pe la antrenamentele si meciurile lui Dinamo.

Cornel Dinu a disparut de la Dinamo in ultima perioada, iar actionarii sunt alarmati.

Cristi Borcea a declarat ca de 3 saptamani incearca sa dea de Dinu si nu reuseste. Acum, Talnar conduce singur echipa.

"Vreau sa stau cu el de trei saptamani si nu iese din casa. Trebuie sa vina langa Talnar, trebuie sa vina langa echipa", a spus Borcea la gspTV.

ProSport a aflat motivul pentru care Cornel Dinu nu a mai aparut la echipa. Sotia acestuia are probleme de sanatate, iar Dinu a preferat sa ramana acasa pana cand lucrurile se vor linisti.


RADUCIOIU, DIN IARNA LA DINAMO?

Florin Raducioiu a revenit IERI in Stefan cel Mare, acolo unde s-au intalnit cu sefii clubului. Legenda "cainilor" ar putea fi numit antrenor principal din iarna!

Desi Andone era dat ca antrenor incepand din iarna, astazi la sediul clubului din Stefan cel Mare si-a facut aparitia Florin Radu Raducioiu. Chiar daca nimic nu este oficial, sefii dinamovisti l-ar putea numi antrenor in locul lui Cornel Talnar, cel care a pierdut definitiv vestiarul. Raducioiu nu a dorit sa comenteze discutiile cu dinamovistii, la fel si Cristi Borcea.

Epidemie de coronavirus. O nouă țară a confirmat primul caz
BRAT