SCANDAL URIAS in Europa League! Meciul unei posibile adversare a FCSB-ului, investigat de UEFA pentru BLAT la pariuri

SCANDAL URIAS in Europa League! Meciul unei posibile adversare a FCSB-ului, investigat de UEFA pentru BLAT la pariuri

UEFA a pornit o investigatie dupa 3 partide din Europa League din acest sezon.

Partida dintre FK Sarajevo si Atalanta este investigata de UEFA in urma scorului neasteptat, 8-0 pentru italieni! UEFA verifica daca nu au existat pariuri suspecte pentru aceasta partida! Atalanta este una dintre cele 8 posibile adversare ale FCSB-ului in play-off-ul Europa League, daca echipa lui Nicolae Dica trece de Hajduk Split.

Atalanta s-a calificat fara nicio emotie, desi in partida tur a fost 2-2 pe terenul italienilor! Atalanta a avut doar 2 suturi pe poarta in meciul tur, insa in partida din Bosnia conducea cu 5-0 inca de la pauza si, pana la final, a avut 10 suturi pe poarta!

Acesta nu este insa singurul meci investigat de catre UEFA - de asemenea, partida dintre Rio Ave si Jagiellonia este suspectat! A fost 4-4 in Portugalia dupa ce in partida tur scorul a fost 1-0 pentru polonezi. Ultimul meci investigat este din primul tur preliminar, intre Luftetari si Ventspils.

UEFA a acordat in acest an cea mai mare suspendare din istorie din cauza blaturilor la pariuri - albanezii de la Skenderbeu nu vor mai putea participa in urmatorii 10 ani in cupele europene dupa ce au fost demonstrate 53 de meciuri aranjate ale clubului!

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT