"S-a revansat!" Ce nota a primit Ianis Hagi dupa returul cu Braga si ce scrie presa din Scotia

"S-a revansat!" Ce nota a primit Ianis Hagi dupa returul cu Braga si ce scrie presa din Scotia

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa returul cu Braga.

Rangers s-a calificat in optimile Europa League dupa ce a trecut cu scorul de la 4-2 la general de Braga. In tur, trupa lui Steven Gerrard s-a impus cu 3-2, pe Ibrox, iar aseara, Rangers a castigat cu 1-0 dintr-un gol marcat de Ryan Kent servit ideal de Ianis Hagi. In prelungirile primei reprize, Ianis Hagi a ratat o lovitura de la 11 metri, dar chiar si asa a fost unul dintre cei mai buni jucatoari de pe teren, si a primit nota 7 din partea celor de la Herald Scotland, la fel ca alti 4 coechipieri. Kamberi a fost singurul cu nota 6, in timp ce alti 5 jucatori au fost notati cu 8.

"Eroul victoriei cu 3-2 contra celor de la Braga de pe Ibrox s-a descurcat minunat cand i-a pus mingea pe tava lui Ryan Kent in minutul 19. Dar apoi a trimis peste poarta o lovitura libera periculoasa si nu a reusit sa marcheze din penalty. S-a revansat pentru aceste ratari cand l-a lasast singur pe Ryan Kent cu o pasa extraordinara", au scris cei de la Herald Scotland.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies