Europa League

"Ne place sa facem circ ca sa ne facem de ras!" Am trait s-o vedem si pe asta! BECALI E ANTICIRC! Ce spune de Petrescu la doua zile dupa ce a dus iubirea din dormitor in TOATA presa mondiala

CFR Cluj a fost calificata pentru cateva zeci de secunde, insa visul le-a fost spulberat de VAR.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2020, 13:42
Data actualizarii: Vineri 28 Februarie 2020, 14:00

Golul lui Adrian Paun a fost anulat de VAR dupa un hent facut de Lacina Traore in momentul in care a preluat mingea pe care i-a pasat-o ulterior jucatorului roman. Arbitrul a lasat faza sa continue, validand initial golul, insa cei din camera VAR au contrazis decizia acestuia, iar golul a fost anulat.

Dan Petrescu a izbucnit la conferinta de presa, unde a mers cu un regulament mai vechi, afirmand ca golul era perfect valabil. Patronul FCSB i-a raspuns acestuia intr-un mod acid, intr-o declaratie oferita pentru Pro Sport.

"Tot vad ca aia de la CFR Cluj plang ca bocitoarele dupa meci, iar Dan Petrescu face un circ mult prea mare. Bravo lor! Au ajuns pana aici, dar ce vreti sa faca acum arbitrul? Traore a facut un hent cat Casa Poporului de mare.

A, ti-a placut cand in tur ai primit 11 metri cu ajutorul alora de la VAR? Ce spuneai dupa ce se terminase meciul? Ca VAR face si drege, iar tu vrei VAR. Dar ai luat-o pe drept. Traore a facut hent.

Asta este realitatea. Traore zici ca era cu crosa pe teren. Dar asa suntem noi, ne place sa facem circ ca sa ne facem de ras", a declarat Gigi Becali pentru Pro Sport.

Modifică setările cookies