FCSB Hajduk Split Nicolae Dica Raul Rusescu Europa League

FCSB - HAJDUK, JOI LA PRO TV | Rusescu pariaza pe calificare: "Este primordial sa ajungem in grupe! Vom trece de Hajduk!" Ce spune despre lotul lui Dica

Raul Rusescu nu a fost impresionat de cei de la Hajduk la partida tur.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 August 2018, 13:01
Data actualizarii: Miercuri 15 August 2018, 13:19

Raul Rusescu a revenit pentru a 3-a oara la FCSB si a jucat o repriza in partida de la Medias din campionat. Rusescu spune ca echipa este pregatita de calificarea in grupele Europa League.

"Cred ca meciul de maine va fi diferit fata de ce s-a intamplat la Split. Sper si sunt convins ca va fi diferita calitatea gazonului. Ne va ajuta sa etalam un fotbal frumos si sa marcam goluri. E primordial pentru noi sa ne calificam in grupele Europa League. Suntem concentrati 100% pe ce avem de facut" a spus Raul Rusescu in conferinta de presa de astazi.

Despre Hajduk: "Este o echipa buna, gazonul de la Split i-a ajutat sa-si etaleze jocul. Sunt convins ca maine va fi diferit. Noi vom fi echipa gazda si noi vom impune ritmul"

Despre importanta meciului: "Am spus ca este primordial sa ajungem in grupe iar acest meci ne arata acest lucru. Suntem pregatiti sa mergem mai departe si sunt convins ca o vom face"

Despre lotul FCSB-ului: "E un mix foarte bun, lot valoros, tineri de foarte mare calitate. Ma vad cu Lato (Iasmin Latovlevici) in fiecare zi, vorbesc cu el, colegi tot timpul, m-as bucura sa vina, ne va ajuta"

Despre fanii lui Hajduk la meciul tur: "Atmosfera a fost asa cum trebuie sa fie, fani frumosi, au cantat, incurajat echipa, pentru asta fotbalul e frumos"

Daca va fi cea mai buna perioada a lui la FCSB: "Ma simt mai bine acum. Nu m-am gandit niciodata la asta, singurul lucru pe care il vreau este sa-mi ajut echipa. Am incredere ca voi face acest lucru. Sunt convins ca fanii au apreciat ce am facut pana acum, sper ca vor avea ce sa aprecieze si de acum incolo"

Modifică setările cookies