Erik ten Hag, gata să o scoată pe Barcelona din Europa League! Ce a spus despre duelul de pe Old Trafford 

Erik ten Hag Barcelona Manchester United Europa League
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 17:56
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 17:56

Manchester United - FC Barcelona se vede în direct pe PRO Arena și VOYO.ro, joi de la 22:00. 

Meciul tur s-a încheiat 2-2, astfel că totul se decide pe Old Trafford. Erik ten Hag a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu FC Barcelona. În ciuda faptului că Manchester United este văzută ca fiind favorită, având și avantajul terenului propriu, tehnicianul olandez rămâne „cu picioarele pe pământ”. 

Ce a spus Erik ten Hag înainte de meciul cu Barcelona 

Tehnicianul s-a arătat entuziasmat de primul său meci important din Europa pe Old Trafford și a comentat cum va fi pentru catalani partida, în contextul în care nu se pot baza pe nume importante din lot precum Pedri, Gavi sau Ousmane Dembele. 

„Trebuie să facem cel mai bun meci al sezonului dacă vrem să o eliminăm pe Barca. Credem în șansele noastre, vrem să fim mai buni. Nu știu ce va face Xavi pentru a suplini absențele lui Gavi și Pedri. Sunt extrem de tineri, însă sunt deja importanți pentru ei, deși Barca are un lot amplu și sunt convins că cei care vor ieși în locul lor nu vor face nimic ușor pentru noi. Barca se va prezenta cu o echipă mare și trebuie să dăm totul pentru a-i putea depăși. 

Veți vedea mâine dacă sunt surprize sau nu, nu pot să dau indicii. Martial încă nu se antrenează cu echipa, de aceea nu e luat în calcul, dar sper ca Maguire și Antony să fie disponibili. 

Toți vrem să jucăm întotdeauna meciuri precum acesta, când ești tânăr visezi la astfel de meciuri și acum suntem nerăbdători să jucăm. La ora meciului trebuie să fim extrem de concentrați și să ieșim să dăm ce avem mai bun”, a declarat Erik ten Hag conform Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!