Europa League

CFR Cluj vs. Djurgardens in turul 3 preliminar al Europa League! Echipa lui Dan Petrescu, FAVORITA pentru calificarea in playoff! Cifrele duelului

CFR Cluj se deplaseaza in Suedia pentru meciul din turul 3 preliminar al Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 10:32
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 16:01

Adversara clujenilor este Djurgardens, o echipa carora le-au pus probleme cei de la Europa FC (Gibraltar), in turul 2 al competitiei europene. 

Desi erau favoriti in meciul de joi seara, suedezii au fost egalati, adversarii avand si un penalty ratat. Djurgardens a obtinut calificarea dupa ce oaspetii au ramas in inferioritate numerica, iar arbitrul a dictat un penalty, transformat usor.

Echipa lui Dan Petrescu isi domina adversarul la toate capitolele. De exemplu, valoarea de piata a campionilor Romaniei este de 24,05 milioane de euro, in timp ce suedezii valoreaza doar 12,85 de milioane de euro. 

Cei mai bine cotati jucatori din tabara clujenilor sunt Billel Omrani (2,8 milioane de euro) si Cristi Manea (2,7 milioane de euro). De cealalta parte, cel mai valoros fotbalist de la Djurgardens este mijlocasul central Fredrik Ulvestad, cotat la 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. 

In ceea ce priveste media de varsta, ambele echipe se situeaza la acelasi nivel. CFR Cluj are o medie de varsta de 28,3 ani, iar Djurgardens de 27,2 ani. 

Meciul din turul 3 preliminar al Europa League dintre Djurgardens si CFR Cluj este programat pe 24 septembrie. Partida se va disputa in Suedia, de la ora 20:00. 

Daca va trece de suedezi, echipa lui Dan Petrescu ar putea sa dea din nou peste Dinamo Zagreb in drumul spre grupele Europa League. 

Modifică setările cookies