Europa League

BOMBA la Bucuresti! Ultrasii lui Atletico au venit la finala! "Sunt de 100 de ori mai periculosi decat aia de la Steaua, Dinamo si Rapid!"

Ultrasii din gruparea Frente Atletico au ajuns in aceasta dimineata la Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2012, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 09 Mai 2012, 21:46

Ultrasii din gruparea Frente Atletico au ajuns in aceasta dimineata la Bucuresti. Politia romana a primit avertismente din partea autoritatilor spaniole si a mobilizat efective importante pentru a-i insoti pe acestia pe toata durata vizitei la Bucuresti. "Sunt de 100 de ori mai periculosi decat tot ce-ati vazut, recomandarea noastra este sa nu-i scapati din ochi", este mesajul transmis spre capitala.

Suporterii din Frente Atletico au fost luati cu escorta de la aeroport si nu vor fi lasati nesupravegheati pana in momentul in care se vor urca in avionul de intoarcere spre Madrid.

Pana in acest moment, nu a fost raportat niciun incident intre grupurile radicale de fani ale celor doua echipe. Un singur sustinator al lui Bilbao a avut probleme dupa ce si-a pierdut actele, insa ambasada Spaniei a emis de urgenta un pasaport provizoriu pentru ca suporterul sa se poata intoarce acasa conform biletului pe care si-l procurase initial.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies