Europa League

FINALA pariorilor! Cota URIASA pentru un scenariu foarte posibil! CFR Cluj, singura echipa care a invins-o pe Bilbao la penalty-uri! Cine e favorita:

Finala din 2007 a Cupei UEFA a consemnat ultimul trofeu decis la loteria penalty-urilor, Sevilla reusind sa isi adjudece trofeul pentru a doua oara in istorie, impotriva celor de la Espanyol.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2012, 12:41
Data actualizarii: Miercuri 09 Mai 2012, 12:46

Pentru mult asteptatul eveniment din aceasta seara, casele de pariuri anunta o cota de 11 pentru o finala decisa la loviturile de la 11 metri.

Atletico Madrid are cota 11 daca invinge la penalty-uri, iar Bilbao 11.50.

In ceea ce priveste sansele, acestea par a fi echilibrate din punctul de vedere al statisticilor. Niciuna dintre finaliste nu a reusit pana acum sa castige un meci in competitiile europene la loviturile de departajare.

Casele de pariuri ofera cote de 2.35 pentru victoria lui Atletico Madrid, 3.40 la egal, si 2.85 pentru victoria lui Bilbao, in timpul regulamentar de joc.

Bascii au pierdut un singur meci la penalty-uri in cupele europene, chiar impotriva CFR-ului pe vremea cand Dorinel Munteanu si Tilinca faceau senzatie pentru echipa ardeleana si anuntau o noua forta in fotbalul romanesc.

De cealalta parte, Atletico a reusit contraperformanta de a pierde nu mai putin de 3 manse de calificare la loviturile de la 11 metri, doua in Cupa UEFA, impotriva englezilor de la Derby in sezonul 1974/75 si a italienilor de la Fiorentina 1989/90 si una in fosta Cupa Intertoto impotriva conationalilor de la Villareal in 2004.

Sursa foto: Mediafax


Modifică setările cookies