Europa League

FOTO: Imaginile disperarii! Suporterii basci sunt BLOCATI pe aeroportul din Bilbao! Otopeni, trafic RECORD! Ce zic sefii aeroportului:

Finala EL - ora 21:15 DIRECT ProTV, voyo.ro si LIVE pe mobil pe m.sport.ro | La Sport.ro, SPECIAL toata ziua de pe stadion | Lovitura de start o dau Stirile ProTV 19:00 – Andreea Esca prezinta de pe National Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2012, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 09 Mai 2012, 13:33

UPDATE 13:32:

“Pe Aeroportul Otopeni nu este nicio problema. Totul decurge normal si asta putem sa o sustinem 100%: toate aeronavele au primit aprobare de aterizare. De la Valencia au fost avioane care au cerut sloturi de aterizare in ultima clipa. Este ca si cum ai incerca sa iti cumperi bilet in ziua meciului. Activitatea aici decurge foarte bine”,
a spus Valentin Iordache, directorul de comunicare al Aeroportului Otopeni.

----------------------------------------------------------------------------------------

Numarul mare de aeronave care trebuie sa soseasca in Romania a dat peste cap organizarea aeroportului Otopeni.

Toate zborurile din Bilbao cu destinatia Bucuresti au fost reprogramate, asa ca suporterii basci vor astepta ore bune in aeroport pana la imbarcare.

Publicatia basca El Correo scrie ca au existat si fani care au renuntat sa mai faca deplasarea in Romania.

"Organizarea a fost foarte proasta. Mai intai ne-au spus ca vom pleca din Bilbao miercuri, la 12:25. Si oricum, in conditiile astea, la cea mai mica intarziere, nu am mai fi ajuns la meci la timp. Apoi, la 6 dupa amiaza, ne-au spus ca trebuie sa fim la aeroportul Vitoria la 3 dimineata.", spune un suporter care s-a gandit sa renunte la excursia de 600 de euro.

40 de avioane vor transporta suporterii basci la Bucuresti. Ultima cursa ar trebui sa plece la 14.10, ora locala (ora 15.10, ora Romaniei).


Modifică setările cookies