Becali il critica pe Kapetanos: "Nu mi-a placut in repriza a doua!" Hagi:"Steaua nu e inca o echipa!"

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Septembrie 2010, 10:37

	Becali il critica pe Kapetanos: "Nu mi-a placut in repriza a doua!" Hagi:"Steaua nu e inca o echipa!"

Gigi Becali nu a fost multumit de grecul Pantelis Kapetanos in meciul cu Liverpool. 
 

"La 2-1 Ilie a incercat sa remonteze, va dati seama. E greu. Sa stiti ca eu ma bucur de faptul ca avem echipa. Daca-l puteam baga pe Bilasco in locul lui Kapetanos era altceva. Nu mi-a placut Kapetanos in repriza a doua. Daca era un pic mai in forma, poate era altceva. Nu-l critic, zic doar asa. Mie mi s-a parut ca nu a fost penalty. Nu cred ca e important ca Tanase a dat gol pe Anfield.

Tanase e fotbalist, nu avea nevoie de un astfel de gol pentru a confirma ca e bun. Am zis ca ori ii batem si suntem eroi, ori ne bat si e ceva normal. Oricum, la Bucuresti nu ne permitem sa ne bata Liverpool, trebuie sa castigam acum celelalte meciuri si sa ne calificam mai departe. Eu zic ca ne vom califica in primavara. Si ce daca ei l-au odihnit pe Gerrard, noi nu i-am odihnit pe Surdu? Pe Apostol", a spus Gigi Becali.

"Am luat un gol copilaresc, dar baietii si-au revenit. Ramanem cu satisfactia ca am facut o prima repriza excelenta. Cand iei gol la inceputul reprizei a doua, te cam tai.

Ma bucur ca am facut o prima repriza foarte curajoasa, nu m-am asteptat, i-am dominat, dar acesta e fotbalul. Impresia artistica nu ne ajuta la punctaj. Cine n-a vazut meciul poate sa-si faca o alta impresie vazand scorul. Bine, nu poti fi multumit la 4-1, dar am jucat bine. In repriza secunda am fost dominati clar, dar prima parte a fost cea mai buna a noastra in acest sezon. Am dat un gol foarte frumos. Felicit suporterii nostri care in cateva randuri i-au acoperit sonor pe fanii lui Liverpool", a declarat Helmuth Duckadam la gsptv.

"S-a facut o greseala in aceasta perioada la Steaua. S-a vorbit foarte bine despre un lot excelent, dar Steaua nu e inca o echipa. Steaua are un lot valoros, cu multe alternative, dar nu e o echipa inca. E nevoie de timp pentru asta. Nu se poate face o echipa de azi pe maine. Real Madrid cred ca e cel mai bun exemplu. Si de acolo lipsesc anumite automatisme, nu arata inca asa cum vrea Jose Mourinho. Ilie Dumitrescu trebuie sa aiba liniste pentru a construi", a declarat Gica Hagi la gsptv.

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT