EURO

SUEDIA - ROMANIA, SAMBATA la PRO TV | Sfatul lui Andone inainte de marele meci: "Nu trebuie sa ne batem cu ei, sunt puternici fizic!"

Romania incepe drumul catre UEFA EURO 2020 cu un meci extrem de dificil.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Martie 2019, 16:55
Data actualizarii: Joi 21 Martie 2019, 17:30

Romania se pregateste de primul meci tare din preliminariile UEFA EURO 2020, chiar impotriva principalei contracandidate la locul 2 in grupa, Spania fiind mare favorita la calificarea de pe primul loc. Ioan And

"Va fi foarte greu acolo. Pentru noi o realizare foarte buna ar fi si un meci egal. Sa nu pierdem, pentru ca este un inceput. Suedezii vin dupa participarea la Cupa Mondiala, au un moral extraordinar. E greu de obtinut victoria acolo, dar depinde de strategia pe care o alege Contra (Cosmin Contra). Depinde si de lot... cu toate problemele pe care le-a avut, consider ca a selectionat cei mai buni jucatori romani.

Se poate si cu o organizare buna a jocului, fiindca nu trebuie sa ne luam la bataie cu ei pentru ca stau foarte bine fizic... trebuie sa avem inteligenta necesara pentru a ne construi contraatacurile. Nu cred ca vom putea sa jucam pozitional, sa ne ducem peste ei, dar vom vedea... Eu spun ca un rezultat pozitiv ar fi si un egal cu Suedia, pentru moral si pentru ce se va intampla in viitor" a spus Ioan Andone.

Agerpres

CITESTE SI

Modifică setările cookies