UEFA il trimite pe arbitrul "cu cos de gunoi in loc de inima" la Suedia - Romania! Cine va arbitra partida de la Stockholm, sambata, la ProTV

Suedia - Romania este IN DIRECT si IN EXCLUSIVITATE la ProTV si pe www.sport.ro, sambata seara, de la 19:00.

Romania isi incepe drumul catre EURO 2020, turneu care se va desfasura si la Bucuresti, in Suedia. Sambata seara, nationala lui Cosmin Contra evolueaza la Stockholm, de la 19:00, intr-un meci transmis IN DIRECT de ProTV.

UEFA a anuntat numele arbitrului de la Suedia - Romania


UEFA a decis sa il trimita pe arbitrul englez Michael Oliver la Suedia - Romania. Acesta va fi ajutat de alti 4 conationali la cele doua tuse, precum si in spatele portilor.

Buffon, despre Oliver: Are cos de gunoi in loc de inima


Michael Oliver este arbitrul care a provocat un scandal urias in urma cu aproape doi ani, la semifinala de Champions League dintre Real Madrid si Juventus. Italienii au condus cu 3-0 atunci, dar arbitrul englez a acordat un penalty pentru Real in prelungiri. El l-a eliminat apoi pe Buffon pentru proteste. Ronaldo a marcat, iar Real s-a calificat.

"Acest arbitru are un cos de gunoi in loc de inima",
a spus Buffon la declaratiile de dupa meci.

Michael Oliver are 34 de ani si este arbitru FIFA din 2012. El a ajuns pe lista UEFA Elite in 2018.

  • BREAKING NEWS | UEFA il trimite pe arbitrul

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies