"Nu imi vine sa cred ca i-a invitat la meci pe toti politicienii aia!" Reactia dura a secretarului general LPF dupa decizia controversata luata de UEFA

"Nu imi vine sa cred ca i-a invitat la meci pe toti politicienii aia!" Reactia dura a secretarului general LPF dupa decizia controversata luata de UEFA

Justin Stefan contrazice explicatia Federatiei Romane de Fotbal.

Primul meci pe care Romania l-a organizat la Euro 2020, Austria - Macedonia de Nord, a fost protagonistul unui moment hilar. Gica Hagi, Gica Popescu si Dorinel Munteanu au vazut meciul de la tribuna 2, in timp ce politicienii au ocupat loja VIP de la Arena Nationala. FRF s-a aparat declarand ca sefii de stat au fost invitati de catre UEFA, insa Justin Stefan, secretarul general LPF, nu crede teoria pe care a lansat-o Federatia Romana de Fotbal.

"Daca eram politician, as fi stat acolo unde au fost pusi Hagi, Popescu, Munteanu. Adica intre oameni. Deoarece fotbalul se pretinde, inca, "The people's game".

PS: nu imi vine sa cred ca UEFA i-a invitat la meci pe toti politicienii aia, asezandu-i la VIP. Daca, totusi, lucrurile stau asa cum spune FRF-ul, inseamna ca UEFA a devenit, in principal, o organizatie politica, care se gandeste mai mult la elitele politice decat la suporteri si fostele glorii. Nu inghit povestea cu protocolul, deoarece pe el ar fi trebuit invitati, cel mult, presedintele si premierul. Restul ar fi trebuit sa isi cumpere bilete, ca toata lumea", este mesajul postat de Justin Stefan pe Facebook.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista produselor de înghețată cu oxid de etilenă retrase de la vânzare. Apelul către consumatori
BRAT
Modifică setările cookies