Reactia lui Ludovic Orban in cazul biletelor distribuite la meciul de la Euro disputat pe Arena Nationala

Reactia lui Ludovic Orban in cazul biletelor distribuite la meciul de la Euro disputat pe Arena Nationala

Primul meci de la EURO 2020 care s-a desfasurat pe Arena Nationala a starnit numeroase controverse din cauza distribuirii biletelor. 

16:30 Ludovic Orban a reactionat in scandalul izbucnit dupa ce mai multi politicieni, inclusiv domnia sa, au primit acces la tribuna VIP de pe Arena Nationala, la meciul dintre Austria si Macedonia de Nord, in timp ce Gica Hagi si Gica Popescu au stat la tribuna a doua.

"Am fost invitat de Primarul General si am stat pe locul care mi s-a acordat. Nu am hotarat eu distributia la tribuna, mi se pare normal sa fie respectata Generatia de Aur. Eu am si lucrat cu Gica Popescu, a fost consilier onorific", a declarat Ludovic Orban, potrivit Digi24.

09:00 Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Dorinel Munteanu si alte nume importante ale fotbalului romanesc au primit bilete pentru tribuna a II-a, in timp ce diversi politicieni au avut acces la categoria VIP pentru a urmari meciul dintre Austria si Macedonia de Nord. 

Subiectul a iscat numeroase discutii, iar FRF a fost acuzata ca nu s-a ocupat de distribuirea biletelor, organizatia nefiind cea care se ocupa de organizarea meciurilor de la EURO 2020.

In cadrul unei interventii televizate, Mihai Stochita, directorul tehnic FRF, a discutat despre acest subiect, incercand sa o ofere o replica in acest subiect. 

Nu noi organizam acest EURO, suntem invitati. Nu stiu cum s-au impartit aceste bilete. Nu stiu cum se organizeaza treaba asta, nu tine de mine. Chiar daca fac parte din Federatia Romana de Fotbal. Nu ne apartine aceasta organizare. Noi am fost invitati, la fel ca Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu si cine a mai fost. Nu e vorba despre nicio greseala, eu imi cer scuze daca trebuie, dar nu cred ca e vorba despre nicio greseală. 

Eu cred ca acum acuzele sunt nefondate, pentru ca nu stim adevarul. Faceau o buna propaganda pentru Romania daca erau la tribuna oficiala, dar daca nu am primit bilete, ce sa facem?”, a declarat Mihai Stoichita, potrivit digisport.ro.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Lotul de canotaj, care a adus României o medalie de aur şi două de argint la JO, a revenit în ţară
BRAT
Modifică setările cookies