Franta Adrian Ursea Euro Germania Portugalia EURO

Grupa "mortii", analizata de Adrian Ursea! Tehnicianul roman o vede pe nationala Frantei favorita

Fostul antrenor al lui Nice din sezonul trecut a scris un articol despre grupa Frantei la Euro.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 15 Iunie 2021, 18:34
Data actualizarii: Marti 15 Iunie 2021, 18:44

Apreciat pentru munca depusa la Nice, mai ales in finalul sezonului, Adrian Ursea nu a mai fost totusi pastrat, iar la corsicani a venit antrenorul formatiei campioane, Christoph Galtier. Insa, respectul si admiratia pe care romanul le-a capatat raman fara indoiala, iar acum a scris un articol pentru un ziar francez, analizand grupa si echipa Frantei pentru Euro 2020.

"La echipa Frantei, cheia este mai putin pe teren cat este legata de gestionarea unui grup de exceptie. Fiindca echilibrul poate in orice moment fi rupt de rivalitatile, reale sau imaginare, despre care vorbeste presa. Pentru les Bleus, pericolul este atacul, unde fiecare gest al vedetelor care il alcatuiesc este examinat la microscop, fiecare cuvant al lui Giroud, Benzema, Griezmann sau Mbappe este analizat de experti in limbaj.

Chiar daca totul merge destul de bine pana acum, simti ca este intinsa coarda, depinde de capacitatea lui Karim Benzema de a marca rapid, stiind ca Olivier Giroud - ca ne place sau nu - este mereu acolo pentru a-si face treaba. Zilele viitoare vor spune daca acesti jucatori de exceptie, care sunt cheia succesului la cele mai mari cluburi din lume, vor reusi sa-si canalizeze ego-urile pentru a se pune in serviciul echipei, orice s-ar intampla", a spus Adrian Ursea pentru Le Matin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!