Tehnicianul român care a petrecut o viață în fotbalul occidental, atac la Gigi Becali: "E o insultă pentru meseria de antrenor"

Adrian Ursea FCSB Gigi Becali Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 16:46
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 16:55

Adrian Ursea (56 ani), fost antrenor al lui Nice care a reușit să premoveze anul acesta cu Etoile Carouge în liga secundă din Elveția, a vorbit de câștigarea campionatului de către FCSB.

Potrivit antrenorului român care și-a petrecut întrega carieră în fotbalul occidental, fotbalul românesc nu ar trebui să se rezume doar la a cumpăra fotbaliști valoroși, lucru care se petrece la FCSB.

Ursea l-a criticat pe Gigi Becali pentru faptul că se implică prea mult la echipă, în privința formulei de start și a schimbărilor.

  • Gigi Becali

Gigi Becali, criticat de Ursea

"Hai să fim serioși! E o insultă pentru meseria de antrenor. Omul (n.r. - Gigi Becali) are bani și-și plătește o fată care să-i danseze. În același timp însă, e printre puținii care investește sume generoase în fotbal, ceea e un lucru lăudabil.

Dacă totul se reduce însă la finanțe și la capacitatea de a recruta anumiți jucători buni, cu care doar să te distrezi amestecându-i în echipă după diferite gusturi, ei bine!, atunci fotbalul nu e pe o pantă bună. Probabil și-a descoperit un talent ascuns până la o anumită vârstă!

(n.r. - FCSB a câștiat la pas campionatul) E dificil să fac o analiză pertinentă, fiindcă n-am studiat lucrurile în detaliu. Pot să greșesc prin ceea ce văd de departe. Dar știu ce înseamnă cu adevărat meseria de antrenor, motiv pentru care aș prefera să mă opresc aici cu subiectul din întrebare", a spus Adrian Ursea, potrivit Sportpesurse.

FCSB a câștigat titlul în Superliga și va participa în primul tur al preliminariilor Champions League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!